2014 – 2015

Tehetséggondozás a mindennapokban a Soproni Darazsak Akadémián – 2014/2015

A Soproni Darazsak Akadémia immár 3 éve szervezetten képzi egyénileg a tehetséges játékosait.

4. éve működtetjük a Tehetség Csoportunkat, ahová 14-20 év közötti, főképpen korosztályos válogatott játékosaink tartoznak. Számukra posztok szerinti kis csoportokban tartunk edzéseket heti 2 alkalommal. Ez eddig a csapatedzés terhére történt. Heti 2 egyéni képzés, 3 csapatedzés, ebből 2 edzés 2 órás volt.

Idén, az eddigi saját és külföldi akadémiák tapasztalatai alapján, a következőképpen változtattuk meg a kadett és junior csapat edzéseit:

Hétfőtől péntekig naponta haladunk az 1-1-től az 5-5-ig, hétfőn, szerdán és pénteken az edzésből 45 perc fizikai képzés kiscsoportos egyéni program alapján. Kedden és csütörtökön a 2-2 és a 4-4 mellett 45 perc az edzésből, 2 edzővel egyéni képzés, 2 illetve 4 palánknál.

Ehhez szorosan kapcsolódik a Tehetség Csoportba tartozó játékosaink délelőtti egyéni képzése, melyet az iskolák hathatós segítsége révén kis csoportokban, heti 2 x 1 órában, posztok szerint, a 3 felnőtt kerettag fiatal játékosainak, heti 3 x 1 órában tartunk.

Mind a technikai, mind a fizikai egyéni képzés anyagát személyre szabottan augusztus eleji helyzetelemzés alapján a szakmai stábbal közösen készítettük el. Minden játékosnál tudjuk, hogy mit akarunk ebben az évben fejleszteni.

Az év során folyamatosan követjük és értékeljük a hétfői edzői megbeszéléseken a játékosok fejlődésének és edzésprogramjának az alakulását.

Az egyéni képzésben a következő edzők vesznek részt: Polenek Igor, Kellerné Seres Éva, Dénesné Fegyverneky Zsófia, Veres Judit, Czukorné Hollós Anna, dr. Trzaskoma Lukasz.

A Tehetség Csoport játékosai: Licskai Zsófia 93’, Stankovic Dragana 95’, Crvendakic Alexandra 96’, Aldazabar Laura 95’, Weninger Virág 97’, Kuttor Enikő 97’, Böröndy Dominika 97’, Bakó Patrícia 97’, Kocsis Fanni 97’, Szeli Dorina 98’, Czukor Dalma 99’, Varga Kamilla 99’, Szeli Kitti 99’, Perl Zsófia 98’, Czirják Anna 98’ Liska Nikoletta 98’


A WBASKET HÍREI
2023. X. Champions Cup, Mozaikok
Karácsony-váró Darazsainkkal, 2023.
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek