Sikeres tornát zártunk

Elismeréssel szóltak a csapatok, illetve a FIBA női vonalának első számú szakírója, Paul Nilsen a 7. alkalommal kiírt U16 Leány Bajnokok Tornájáról, mely a mindiGO élő közvetítése mellett, az olasz Basket Costa győzelmével zárult. A sok fiatal tehetséget felvonultató rendezvényen az átlagnál fiatalabb átlag életkorú csapatunk a 7. helyen zárt, megelőzve a német bajnokot. A csapat edzője, Czirják Szilvia is igen hasznosnak értékelte az elmúlt egy hetet.

“Az idei Bajnokok Tornáját két győzelemmel és három vereséggel zártuk. A mérkőzések színvonala nagyon magas volt, komoly erőpróbát jelentett a fiatal csapatunknak. Játékosaim egy kivétellel 2004-es születésűek, így ők még a következő évi megmérettetésen is pályára léphetnek. Éppen ezért minden percet a tapasztalatszerzésnek szántunk, igyekeztünk minél több jó periódust produkálni. Az öt találkozó alatt egyéni teljesítményekben is léptünk előre, melyet a hazai bajnoki meccseken szeretnénk kamatoztatni. Ezek a találkozók kincsek, melyekből csak tanulhatunk, saját bőrünkön éreztük, merre halad az európai kosárlabda!”

Jövő novemberben folytatjuk!Keresés

Kiemelt Média Partnerink

Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia

Legfrissebb hírek

  • Akarsz Te is segíteni nekünk úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül?
  • Kérjük, támogasd személyi jövedelemadód 1 %-ával a Soproni Darazsak kis kosarasait!
  • Kattints ide a részletekért!
Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia

%d blogger ezt szereti: