Táborozz idén is Honti Katával és Fegyverneky Zsófiával

2018 nyarán negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Playground Basketball Camp az olaszországi Lido Delle Nazioniban. Az előző években több, mint 200 olasz fiatal töltötte itt nyári szabadidejét kosárlabdával. 2017 júliusában először fiatal magyar játékosoknak is lehetőségük nyílt erre, Honti Kata és Fegyverneky Zsófia szervezésében, az MKOSZ támogatásával. A nagy sikert követően idén nyáron is nyitva áll az ajtó a magyar fiatalok előtt. A szabad helyek száma korlátozott, még 5 gyerek jelentkezését várják Zsófiék.

Az egy hét alatt a gyerekek egyszerre élvezhetik az olasz tengerpartot, és fejlődhetnek a kosárlabdában elismert olasz és magyar edzők, játékosok keze alatt, valamint új barátokat is szerezhetnek. A táborban a magyar játékosok megtapasztalhatják az olasz edzésmódszereket, kipróbálhatják magukat hasonló korú olasz gyerekek ellen, miközben az edzések közti szabadidejüket olyan körülmények között töltik, mintha nyaralnának.

Részletek: facebook.com/playgroundkosarlabdatabor/
Jelentkezés: (30) 237 7897Keresés

Kiemelt Média Partnerink

Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia
  • Akarsz Te is segíteni nekünk úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül?
  • Kérjük, támogasd személyi jövedelemadód 1 %-ával a Soproni Darazsak kis kosarasait!
  • Kattints ide a részletekért!
Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia

%d blogger ezt szereti: