Végig küzdött, de kikapott a Sportdarázs

Végig küzdött, de kikapott a Sportdarázs

 2021.11.23

Az első félidőben összeszedett húsz pontos hátrányt még ledolgozták a lányok, és látótávolságban tudtak maradni az MTK-TFSE ellen, a győzelmet azonban a fővárosiak szerezték meg.

A mérkőzés elején hamar magához ragadta az irányítást a fővárosi együttes, és már az első játékrész végén hétpontos előnyben voltak, amely a második etapban húsz egységnyire hízott. Ekkor azonban tudtak váltani a lányok, és a nagyszünetre ismét hét pontra csökkentették a hátrányukat. A fordulás után megduplázta a különbséget a vendégcsapat, majd a negyedik negyedben végleg eldöntötte a mérkőzést, annak ellenére, hogy egy pillanatig sem adták fel a lányok (40. perc 70-84).

2021. 11. 23. Női amatőr bajnokság, Piros csoport, Sopron

Sportdarázs-SMAFC – MTK-TFSE 70-84 (16-23, 23-23, 11-18, 20-20)
Sportdarázs-SMAFC: Sitku Zs. 23/3, Kókai P. 14/3, Bakó P. 12/3, Gombkötő L. 7/3, Karácsony T. 6/3, Kovács L. 5/3, Ács L. 3, Erdélyiová –

Giustino Altobelli (edző, Sportdarázs-SMAFC): Gratulálok az ellenfélnek, mert ők a bajnokság egyik legjobb csapata. Mi próbáltunk végig meccsben maradni, és küzdöttünk is ezért. A második negyedben megléptek húsz ponttal, és a válasz, amit erre adtunk, jó irány lehet a következő találkozókra, hiszen visszajöttünk hét egységre. Ma nyolc játékost tudtam forgatni, így pedig lehetetlen negyven percen keresztül egész pályás letámadással játszani, ezért vereséget szenvedtünk, de a legjobb tudásunk szerint játszottunk.

Patai Benjamin (edző, MTK-TFSE): Gratulálok a saját csapatomnak, és a Sopronnak is! Úgy gondolom, akik ma kilátogattak erre a találkozóra, egy nagyon fizikális mérkőzést láthattak, és taktikailag is magas szintű volt. Úgy gondolom, hogy kollégámmal mindketten jól oldottuk meg az egymás elleni zónákat, szóval mi nagyon élveztük. Szeretném a hazaiaktól kiemelni Sitku Zsuzsit, aki megmutatta, hogy egy klasszis játékos, és nagy jövő áll előtte. A legjobbakat kívánom a Sopronnak, és örülök, hogy folytatódik a nyerő szériánk!


A WBASKET HÍREI
XXV. Nyári Napközis Kosárlabda tábor (2022.)
2022.02.05-06. Hepp Kupa Döntő Mozaikok
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: