Kihajtották magukat

Kihajtották magukat

 2015.05.03

2015.04.26. – U11, 8. forduló, Tatabánya

Szorgos Méhek – Tatabányai KC 38-43 (11-10, 6-4, (5-5), 8-7, 8-12, 0-5) h.u.
Pontszerzőink: Kókai Patrícia 15, Egresits Réka 7, Fonnyadt Diána 7, Vasi Hanna 3, Jakubovics Eszter 3, Domonkos Petra 2, Kánitsch Boglárka 1

Pados Noel (edző): „A hajnali kelés és a nem várt betegségek, sérülések ellenére jó, küzdelmes mérkőzést játszottunk a magas szerkezetű Tatabányával. Végig fej-fej mellett haladt a két csapat, mely folyamatos koncentrációt igényelt a játékosoktól. A mérkőzés hajrájában kihagytunk pár ziccert, és fél perccel a vége előtt utolért minket ellenfelünk. A hosszabbításban sajnos elvitt minket a lelkesedés. Mindenki maga akarta megnyerni a mérkőzést, melyek eladott labdákat szültek, így megérdemelten nyert a higgadtabb Tatabánya.”

Tatai Hangyácskák – Szorgos Méhek 55-21 (14-2, 10-1, (5-4), 22-4, 4-10)
Pontszerzőink: Egresits Réka 4, Kókai Patrícia 4, Vasi Hanna 3, Jakubovics Eszter 3, Kánitsch Boglárka 3, Fonnyadt Diána 2, Szabó Hédi 1, Fehér Zsófia 1

Pados Noel (edző): „Negyed óránk volt, hogy kipihenjük a másfél órásra nyúlt hosszabbításos csatát. Nem sikerült. Nagyon sok hibával játszottunk, rendre rossz döntést hoztunk, és nem ízlett nekünk az ügyesen kosarazó tati fiúk erőszakosabb stílusa sem. Annak azért örülök, hogy nem omlottunk teljesen össze, és az utolsó negyedet megnyertük, pozitív kicsengéssel zárva az idei szezont, mely ezzel véget ért számunkra.

Köszönöm Farkasné Babos Szilviának az egész éves vezetőedzői munkáját, és azt is, hogy segítőjeként belekóstolhattam ma a meccselésbe is. További ősz hajszálakat szereztem 🙂 Köszönet továbbá a Csípős Darazsak edzőjének, Galavics Edinának, a folyamatos támogatásáért, tanácsaiért! Babszi nevében is köszönöm minden lánynak a szorgalmas munkáját! Nem csak azoknak, akik pályára léphettek a Szorgos Méhek csapatában, hanem azoknak is, akik a hunyadis és gárdonyis edzéseken nyújtott munkájukkal, hozzáállásukkal húzták egymást előre! Mindannyian, edzők, játékosok, sokat tanultunk! A nyárig hátralevő időszakban dolgozunk tovább, aztán jöhet a megérdemelt pihenés! Egyúttal sok sikert kívánunk Akadémiánk csapatainak, akik javában készülnek az országos döntőkre. Hajrá Darazsak! :)”


A WBASKET HÍREI
2023. X. Champions Cup, Mozaikok
Karácsony-váró Darazsainkkal, 2023.
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek