Gyere hozzánk kosarazni!

JANUÁR 4-6. – NYÍLT NAPOK A DARAZSAK SPORTAKADÉMIÁN

Január 4-6. között várunk Téged és Szüleidet Sopronba, a Novomatic Aréna Sportakadémiai Oktatóközpontjába, ahol megmutathatod magad edzőinknek és betekintést nyerhetsz a nálunk folyó munkába, az Európa szerte is kimagaslónak számító körülményekbe.

Korosztály: 2008-2011 között születettek

Ha kérdésed van, írj nekünk! info@sopronidarazsak.com

Jelentkezésedet emailen várjuk az info@sopronidarazsak.com címre, az alábbi adataid megadásával: név, születési idő és hely, magasság, súly, jelenlegi egyesületed, hány éve kosárlabdázol.

MÉG NEM KOSARAZOL, DE KIPRÓBÁLNÁD?
GYERE, CSATLAKOZZ LELKES KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ!

ÁLTALÁNOS ISKOLAI ALSÓ TAGOZATOS ISKOLAI ELŐKÉSZÍTŐ ÉS OVIS CSOPORTOK

Az idei tanévben is várja Sportakadémiánk az alsó tagozatos általános iskolásokat – és az ovisokat is – játékos jellegű kosárlabda foglalkozásaira, melyeket közösen szervezünk a fiú Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémiával. Az edzésekbe az év során bármikor be lehet kapcsolódni! Az edzésre járással kiválthatók a törvényileg kötelezően előírt plusz testnevelés órák, melyről igazolást adunk!

Szeretettel várunk mindenkit a Soproni Darazsak Sportakadémia és a Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia lelkes családjában!

Kattints ide az időpontok és az edzők elérhetőségének megtekintéséhez

A fiúk időpontjai végett érdeklődj a Sportiskolánál (www.sopronisportikola.hu).

KOSÁRLABDÁZOL? 13-16 éves LÁNY vagy?
Szeretnéd magasabb szinten folytatni kosaras pályafutásodat?

Akkor várunk Téged és Szüleidet Sopronba, a Novomatic Aréna Sportakadémiai Oktatóközpontjába, ahol megmutathatod magad edzőinknek és betekintést nyerhetsz a nálunk folyó munkába, az Európa szerte is kimagaslónak számító körülményekbe.

Egész évben várunk, bármikor eljöhetsz hozzánk!

Csak rajtad múlik, hogy merre vezet tovább az utad sportakadémiánkról. Mind a Sopron Basket euroligás felnőtt csapata, mind a Sportdarázs-SMAFC Női Amatőr NB1-es együttesének ajtaja nyitva áll sportakadémiánk tagjai előtt!

Lépj Határ Betti, Czukor Dalma, Varga Alíz, Sitku Zsuzsi, és a többi Sopronban kibontakozó kosarasunk nyomába!

A szakmai fejlődés mellett kiemelt figyelmet fordítunk játékosaink tanulmányi előremenetelére, ezért a helyi középiskolákkal szoros partneri kapcsolatban állunk, a Soproni Egyetemmel pedig stratégiai együttműködést kötöttünk.

Gyere el hozzánk! Mutasd meg magad!

Ha kérdésed van, írj nekünk! info@sopronidarazsak.com
Vagy hívj minket 9-16 óra között: +36 30 6405411

Jelentkezésedet emailen várjuk az info@sopronidarazsak.com címre, az alábbi adataid megadásával: név, születési idő és hely, magasság, súly, jelenlegi egyesületed, hány éve kosárlabdázol.

Légy Te is a Soproni Darazsak Sportakadémia növendéke, összetartó közösségének egyik lelkes tagja!
VÁRUNK! 🙂


A WBASKET HÍREI
2023. X. Champions Cup, Mozaikok
Karácsony-váró Darazsainkkal, 2023.
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek