Darazsak Basketball Camp

Táborozz Honti Katával és Fegyverneky Zsófival!

Az Államilag Elismert Darazsak Sportakadémia közreműködésével július 4-10. között a Balaton partján fekvő Gyenesdiáson tart kosárlabda tábort a magyar és az európai kosárlabdázás két ikonikus alakja, Honti Kata és Fegyverneky Zsófi.

A táborba 13-16 éves lányok jelentkezését várjuk.

A táborozó kosarasok a posztjuknak és életkoruknak megfelelő egyéni képzést kapnak, mely során új technikákat is elsajátítanak. A tábor célja továbbá a felnőtt mezőnyben napi szinten jellemző, szorosan a kosárlabdához tartozó területek bemutatása, úgy, mint erőnléti munka, rehabilitáció, sporttáplálkozás. Az edzéseket elméleti előadások, színes programok is kísérik.

Az edzések nagy részében a szakmai munkára kis létszámú csoportokban kerül sor, hogy minél nagyobb figyelmet kaphassanak egyénileg is a játékosok.

A táborban folyó munkához a sportakadémia edzői mellett olyan elismert szakemberek is csatlakoznak, mint Bencze Tamás, Vajda Anna, illetve a sokszoros Euroliga győztes Jekatyerinburg spanyol szakvezetője, Miguel Mendez.

Időpont: 2020. július 4-10.
Helyszín: Gyenesdiás, Hotel Katalin exclusive 4*-os szálloda (Szent István út 5.)

A tábor ára 155.000 forint, ami tartalmazza a teljes ellátást, a sportspecifikus étkezést, a logózott táboros egyenszerelést, az edzéseket, és az elméleti előadásokat.

Jelentkezni az info@sopronidarazsak.com email címen lehet.

Kérjük az alábbi adatokat add meg a jelentkezés során: név, születési hely és év, édesanya leánykori neve, email és telefon elérhetőség, lakcím, jelenlegi egyesület, magasság, testsúly, illetve, hogy hány esztendeje kosarazol.



Keresés

Kiemelt Média Partnerink

Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia
  • Akarsz Te is segíteni nekünk úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül?
  • Kérjük, támogasd személyi jövedelemadód 1 %-ával a Soproni Darazsak kis kosarasait!
  • Kattints ide a részletekért!
Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia

%d blogger ezt szereti: