Saját rendezvények

Legnagyobb tornánk a novemberi Bajnokok Tornája, ahol Akadémiánk mellett Európa 7 nemzetének kadett bajnokai vesznek részt. A közel egy hetes torna pár év alatt komoly elismertséget szerzett szerte Európában, melyre sorban állnak a csapatok. Ehhez hasonló színvonalú torna a februári is, melyre nem csak bajnokcsapatok nevezhetnek. A korosztály itt már volt U19 és U15 is, ezt mindig az adott szezon függvényében döntjük el.

IMG_0677 (Large)

Minden évben sort kerítünk a nemzetközi Webbusiness Tornára, melyet általában augusztus végén rendezünk meg.

Szinte nincs olyan év, amikor ne rendeznénk országos döntőt, melyek terén már nagy tapasztalattal rendelkezünk.

A országos szintű sorozatokban nem induló kenguruknak és a legkisebbeknek (előkészítő és kenguru csoportok) minden év decemberében megrendezzük a dzsembori jellegű Mikulás, illetve tavasszal a Nyuszi Kupát.

IMG_5952 (Large)

A szezon előtt végigjárjuk a felnőtt csapat játékosaival a helyi általános iskolákat, ahol toborzókat tartunk.

toborzo25

A felnőtt csapat ünnepélyes szezonnyitója sem képzelhető el nélkülünk, ahol felvonul az egész utánpótlásunk, és bemutatókkal járulunk hozzá a rendezvény sikeréhez.

Photo: Zsombor Tóth

Júniusban családias hangulatú Évzáró keretében értékeljük a mögöttünk hagyott szezont, és díjazzuk edzőinket, játékosainkat, illetve köszönetet mondunk támogatóinknak és a szülőknek.

IMG_8899 (Large)

A megérdemelt nyári pihenés előtt a legkisebbeket még táborba várjuk, ahol a kosárlabda mellett játékos foglalkozások, kirándulások színesítik a programot.

102Keresés

Kiemelt Média Partnerink

Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia
  • Akarsz Te is segíteni nekünk úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül?
  • Kérjük, támogasd személyi jövedelemadód 1 %-ával a Soproni Darazsak kis kosarasait!
  • Kattints ide a részletekért!
Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia

%d blogger ezt szereti: