Hit nélkül nem lehet mérkőzést nyerni!

Hit nélkül nem lehet mérkőzést nyerni!

 2016.04.05

2016.04.02. Kenguru Bajnokság, 7. forduló, Győr

Mórás Cápák – Szorgos Méhek 15:7 (0-2, 6-0, (4-3) 0-0, 5-2)
Pontszerzők: Janzsó Alíz 2, Grubits Fanni 1, Szabó Lili 1, Egresits Vivien 1, Egresits Réka 1, Reif Rubina 1, Pócsi Csenge -, Bajzáth Míra -, Szabó Rozina -, Herczeg Fióna -, Kuslits Evelin -, Kovács Rebeka –

Farkasné Babos Szilvia (edző): „Az első mérkőzés végén ezek a szavak jutottak eszembe: katasztrófa, 150-es pulzus, még több ősz hajszál :), küzdés, harciasság, szenvedés. Az eredmény, mely tökéletesen megfelel egy vízilabda mérkőzés eredményének 🙂 a mi esetünkben a katasztrófa szóval egyenértékű. Amíg csak én hiszem el, hogy meg tudjuk (tudtuk volna) verni a győri lányokat, addig nem fogunk meccset nyerni! Az előző fordulóban kikaptunk 15 ponttal és úgy láttam ezt a terhet nem tudták ledobni magukról a csajok. Pedig a meccsre való felkészülés és az elvégzett edzésmunka alapján, min. 10-15 ponttal kellett volna nyernünk! Miért nem sikerült? Mert míg védekezésben űztük, hajtottuk az ellenfelünket, labdákat szereztünk, addig támadásban hitetlenül, tele nadrággal dobtuk a ziccereket, aminek az eredménye látható a dobott pontjaink számában…”

Lackneros Farkasok – Szorgos Méhek 4:49 (0-10, 1-8, (1-3) 0-16, 2-12)
Pontszerzők: Szabó Rozi 19, Grubits Fanni 10, Szabó Lili 8, Egresits Réka 5, Egresits Vivien 2, Janzsó Alíz 2, Herczeg Fióna 1, Bajzáth Míra 1, Kuslits Evelin 1, Pócsi Csenge -, Kovács Rebeka -, Reif Rubina –

Farkasné Babos Szilvia (edző): „Az első pár percben ott folytattuk, ahol az előző mérkőzést abbahagytuk! Aztán a 6. perctől Lili végre elhitte, hogy be tudja dobni a ziccereket és ez lendületet és megnyugvást adott a csapatnak. Innentől kezdve higgadtan, és ponterősen játszottunk! Sajnos hiányérzet azért maradt bennem, mert akár csak az első mérkőzésen a félidei büntetőket bosszantóan rosszul dobtuk és nem csak az elért pontszám tekintetében….
De mint minden mérkőzésből ezekből is levonjuk a tanulságokat és folytatjuk tovább a munkát, hogy az utolsó fordulóban mindenki a legjobb formáját nyújtva szépen búcsúzzunk az U11-es kenguru bajnokságtól.
Ezúton kívánunk mielőbbi felépülést Rokob Zorának! :)”


A WBASKET HÍREI
2023. X. Champions Cup, Mozaikok
Karácsony-váró Darazsainkkal, 2023.
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek