Zárásként egy hibátlan forduló

Zárásként egy hibátlan forduló

 2016.04.24

U11 8. forduló, G csoport, Győr

gardonyisdrazsak8ford

Gárdonyis Darazsak – Győri KC Kenguruk 32-24 (6-4, 5-7 (8-3), 10-3, 3-7)
Gárdonyis Darazsak: Novotnik Boglárka 10, Saly Zsófia 8, Áldozó Anna 5, Bauer Zorka 4, Hipságh Viktória 2, Réczeg Fanni 1, Szőke Luca 1, Simon Dorina 1, Völgyi Lili -, Pallag Dorka -, Tóth Patrícia -, Galambos Viktória –

Gárdonyis Darazsak – Feketés Darazsak 38-32 (4-7, 6-7 (6-8), 13-4, 9-6)
Gárdonyis Darazsak: Hipságh Viktória 7, Novotnik Boglárka 6, Saly Zsófia 6, Simon Dorina 6, Réczeg Fanni 5, Áldozó Anna 3, Pallag Dorka 3, Völgyi Lili 1, Galambos Viktória 1, Bauer Zorka -, Szabadvári Noémi -, Szőke Luca –

Pados Noel (edző): „Mindkét mérkőzés hasonló koreográfia szerint zajlott. Az első félidők kiegyenlített játékot hoztak, de a fordulást követően nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltunk, és olyan előnyre tettünk szert, hogy a hajrákban már nem kellett izgulnunk. A lepattanókról ugyan sokszor lemaradtunk, de ezt leszámítva csak jót tudok elmondani a teljesítményünkről. Szépen dobtuk a büntetőket, jól védekeztünk, és ezúttal is hittünk magunkban, egymásban és felülkerekedtünk a fáradtságon! Igazi csapatmunka volt, gratulálok lányok! Megérdemeltétek, hogy két győzelemmel fejezzétek be szerepléseteket a kenguru bajnokságban!

A januári debütálás óta összességében hasznos 5 fordulót tudhatunk magunk mögött. Szépen fejlődtünk egyénileg és csapatként is, megmutattuk, hogy hittel, akarattal az erősebbek ellen is fel lehet venni a harcot! Köszönöm lányok, hogy hallgattatok a tanácsaimra, próbáltátok kijavítani a hibákat, és hogy soha nem adtátok fel! A szezonból hátralevő bő egy hónap során sem állunk le a szorgos munkával, a tapasztaltak alapján dolgozunk tovább.

A szülőknek is szeretném megköszönni, hogy mögöttünk álltak, azonosulni tudtak azzal a pozitív szemlélettel, amit képviselek, és mindenben támogatták gyermekeiket!

Egyúttal szeretnék gratulálni a többi csapatnak is a sportszerű küzdelmekhez, illetve Akadémiánk kenguru csapatának, a Csípős Darazsaknak, hogy a dunántúli régió legjobbjai lettek!

HAJRÁ SOPRONI DARAZSAK!”


A WBASKET HÍREI
2023. X. Champions Cup, Mozaikok
Karácsony-váró Darazsainkkal, 2023.
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek