A legjobbak között is az élen végeztek!

A legjobbak között is az élen végeztek!

 2017.04.24

2017.04.23., Budapest U12 Régiós Jamboree Döntő

20170421regiosdonto2

Bajai NKK – Soproni Darazsak Akadémia/A 49-68 (15-13; 7-22; /5-7/; 9-8; 13-18)
Soproni Darazsak Akadémia: Jakubovics Eszter 2, Kókai Patrícia 18, Vasi Hanna 7, Prajczer Petra -, Bagoly Liliána 9, Egresits Réka 5, Gottschling Helga 10, Bognár Dóra -, Láng Lídia 1, Ács Luca 11, Rozsonits Melissza -, Kánitsch Boglárka –

20170421regiosdonto1

Soproni Darazsak Akadémia/A – Kosárlabda Akadémia Pécs 49-48 (6-9; 19-8; /3-5/; 12-11; 9-15)
Soproni Darazsak Akadémia: Jakubovics Eszter -, Kókai Patrícia 4, Vasi Hanna -, Prajczer Petra -, Bagoly Liliána 6, Egresits Réka 6, Gottschling Helga 8, Bognár Dóra 5, Láng Lídia -, Ács Luca 14, Rozsonits Melissza 7, Kánitsch Boglárka –

20170421regiosdonto2

Hollós Dániel (edző): Négy összevont régió győztesei találkoztak egy egynapos torna keretein belül, Budapesten a Tüskecsarnokban. Első mérkőzésen a bajai lányok ellen léphettünk pályára. Rosszul kezdtük a mérkőzést, nem találtuk a ritmusunkat, ránk nem jellemző hibák sorozatait mutattuk be. A második ötösöm viszont megfelelő ritmussal és elszántsággal ugrott neki a negyednek, itt sikerült ellépnünk ellenfelünktől. A második félidőben sikerült fokozatosan ellépnünk ellenfelünktől. Nem játszottunk jól, sokszor adtunk második és harmadik esélyt el a bajai lányoknak, amit rendre ki is használtak! Ezzel a győzelemmel készülhettünk a délutáni régiós jamboree döntőjére.

A döntőt a Kosárlabda Akadémia Pécs csapata ellen játszottuk. A mérkőzés előtt kértem a lányokat, mutassák meg miből is faragták a soproni lányokat, és hogy mennyit fejlődtek az idei év során. Egy nagyos szoros, nagyon jó mérkőzést sikerült játszanunk! Az első mérkőzéshez képest, mintha kicserélték volna a csapatot. Minden labdáért csúsztak-másztak, lepattanókért nagyon szépen küzdöttek, és egész pályás védekezésünk is nagyon rendben volt. Itt ki szeretném emelni Lili védekezését, aki nagyszerűen megoldotta ellenfelünk legügyesebb játékosának védését. Igazi csapatmunka volt, igaz lett pár ősz hajszálam, de ilyen mérkőzésekért érdemes ezt a szakmát csinálni. Nem mondanám azt, hogy jól játszottunk, nagyon sok helyzetet rontottunk, többet is amennyit szoktunk, de a lányok küzdése felülmúlta a hibáinkat, a szív diadala volt!

Nagyszerű zárása volt ez a gyerek bajnokságnak, igaz elutazunk még az országos jamboreera, de számunkra ez volt a mérvadó torna, ahol jól vizsgáztak a lányok. Köszönöm az eddigi munkát lányok, de még nincs vége! Utazunk majd Franciaországba egy tornára, és mi is rendezünk egy tornát a következő hetekben. Így tovább csajok!


A WBASKET HÍREI
2022.05.26-29. Serdülő “A” Döntő, Hangulatvideó
XXV. Nyári Napközis Kosárlabda tábor (2022.)
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: