Egy szinttel feljebb folytatják

Egy szinttel feljebb folytatják

 2018.02.13

2018.02.10., U11, 5. forduló, I csoport, Sopron Novomatic Aréna

Tulipános Mókusok – Hunyadis Darazsak 44–27 (20-6, 12-6, (3-4) 6-6, 3-5)

Hunyadis Darazsak: Pongrácz Petra 9, Vinkovits Dorka 5, Koczor Cintia 3, Horváth Izabella 2, Lichtl Liána 2, Meszlényi Szonja 2, Horváth Hanna 2, Fekete Loretta 1, Nagy Alina 1, Ács Regina -, Kackstetter Léna -, Füzi Sára –

Mivel ellenfelünk nem tudott kellő létszámban kiállni, így a szabályok értelmében, 2-0-ás eredménnyel a mi javunkra írták a találkozót.

Gárdonyis Darazsak – Hunyadis Darazsak 15-32 (4-7, 2-7, (2-8), 7-2, 0-8)
Hunyadis Darazsak: Lichtl Liána 8, Pongrácz Petra 7, Fekete Loretta 5, Ács Regina 3, Gavenda Hanna 3, Vinkovits Dorka 3, Kackstetter Léna 1, Meszlényi Szonja 1, Horváth Izabella 1, Koczor Cintia -, Hiegl Gisela -, Horváth Hannna –

Farkasné Babos Szilvia (edző): “A győri lányok ellen főleg az első negyed, megint a megilletődöttségről szólt. Kihagyott helyzeteinket, puhaságunkat, ellenfelünk rendre kosárral büntette. Hiányzott belőlünk az edzésen látott harcosság és pontosság. A második félidőre megnyugodtak a lányok és a továbbiakban kiegyenlített negyedeket láthattunk. Meg kell tanulnunk leküzdeni az első meccs fóbiánkat.
Második meccsünket testvércsapatunk a Gárdonyis Darazsak ellen játszottuk. A mérkőzés előtt rendbe raktuk a fejeket, ami el is érte a célját 🙂 Végre azt mutatták a lányok, amit megbeszéltünk. Harcosság, szép védekezések, pontos befejezések, leszámítva a harmadik negyed megingását. Jó volt látni, hogy élvezik a gyerekek a játékot! Ezzel a két győzelemmel, egy csoporttal feljebb kerültünk, s ott igyekszünk majd legyőzni ellenfeleinket.”


A WBASKET HÍREI
23. Nyári Napközis Tábor
Speciális képzések a New Era Basketball csapatával
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d blogger ezt szereti: