2011. augusztus 26-27-28. DEBRECEN GYERMEK TORNA

2011. augusztus 26-27-28. DEBRECEN GYERMEK TORNA

 2011.09.06

Békás tóA beszámolót írta: Bokori Dóra a gyermek csapat tagja

Augusztus 25-én csütörtökön indultunk Debrecenbe a Nyári Kosaras Tornára.
Útközben megálltunk Budapesten és ellátogattunk a Tropicariumba, melynek belépőjét a pécsi kenguru országos döntőn nyertük. Mindenki hatalmas ámulattal csodálta a halakat, ráadásul ráját is simogattunk. Feledhetetlen élményben volt részünk. A főváros után egyenes út vezetett Debrecenbe. Megérkezés után elfoglaltuk helyünket a kollégiumban és sétát tettünk a főtéren.
Pénteken reggel izgalommal készültünk az első meccsre. A tornán fiú csapatok voltak. Délelőtti ellenfelünk az LPS Bihoul Orodea volt, egy nagyváradi csapat, akik ellen sikerült nyernünk (31-25). Nagyon örültünk, hiszen doppingolt az első győzelem.
Délután a hazaiak második csapatával a Ziccer Tigrisekkel játszottunk. 29-19-re nyertünk. A meccs után édes volt a pihenés , de a nagyerdei kirándulás is jól esett. A nagy játék közepette Lulu a csapattársunk beleesett a Békás tóba , kihúztuk. A főtéren fagyiztunk, és a nagy melegben mi is megmártóztunk a szökőkút vizében.

All-star, Makk DóraSzombaton nehéz dolgunk volt . A hazai csapat legjobbjaival játszottunk. Nem sikerült, de nem szabadott elkeserednünk , mert a következőre kellett koncentrálnunk. A Kecskeméti SI csapat ellen sem tudtunk összeszedni magunkat, sajnos elveszítettük.
Délután a debreceni élményfürdőbe mentünk . Nagyon jól éreztük magunkat!
Vasárnap a 3. hely volt a tét a GKS Nyíregyháza ellen.. Nem sikerült. Szomorúak voltunk, néhányan az „egereket is megitatták”.
Az eredményhirdetésen kaptunk oklevelet , és képet a csapatunkról. A csapat nevében gratulálok Balogh Julcsinak , aki a csapat legjobb játékosa címet kapta és Makk Dórinak aki bekerült az All Star ötösbe.

Szeretnénk megköszönni a Ziccer Tigriseknek a meghívást, az egyesületnek, hogy lehetővé tette az utazást. Köszönet edzőnknek Bencze Marcsinak a felkészítésért és Galavics Edinának a lelki támogatásért . Nem utolsó sorban a szülőknek az anyagi hozzájárulásért és szurkolásért!Gyerek torna, Debrecen


A WBASKET HÍREI
2023. X. Champions Cup, Mozaikok
Karácsony-váró Darazsainkkal, 2023.
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek