A francia Le Puy-ban jártunk

A francia Le Puy-ban jártunk

 2018.05.31

Május 18-20. között a franciaországi Saint-Romain-le-Puy városában megrendezett nemzetközi tornán jártak serdülőink. Veres Judit edzőnk jelentkezett beszámolóval.

“A franciaországi tornát 16 csapat részvételével rendezték meg Pünkösd hétvégéjén. Francia, spanyol és szlovén csapatokkal mértük össze tudásunkat, a kétszer 10 perces mérkőzéseken.

Csoportunkban mindhárom csapatot megvertük. Először a Loire régió válogatottját győztük le, majd a helyi U13 csapatot, végül a Spanyol Osona csapatát. Következett a keresztjáték, ahol a szlovén Vipava együttesét vertük meg. Ezzel a győzelemmel bekerültünk a legjobb négybe, ahol a döntőbe kerülésért a későbbi bajnok spanyol Mataro csapatával küzdöttünk meg. Nagyon jó mérkőzésen kaptunk ki a jóval erősebb spanyoloktól. Következett a megyei válogatott, akikkel egál meccset játszottunk. Végül mi maradtunk alul, ennek ellenére nagyon elégedett voltam, gyönyörű negyedik helyet szereztünk meg.

Utazásunk során voltunk Tirolban, megnéztük a még mindig havas hegytetőket, majd Lausanne-ban az Olimpiai múzeumot, és a Bódeni tó partján is sétáltunk. Rengeteg élményben volt részünk, így a remek eredmény mellett csodás tájakat, városokat láttunk!

A csapat tagjai voltak: Ács Luca, Kánitsch Bogi, Bognár Dóra, Rozsonits Melissza, Jakubovics Eszter, Vasi Hanna,
Láng Lídia, Bagoly Liliána, Egresits Réka, Kókai Patrícia”


A WBASKET HÍREI
Toborzó a Német Nemzetiségi Általános Iskolában (2022.)
Évzáró-Szezonnyitó (2022.)
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: