A hajráig keresték a ritmusukat

A hajráig keresték a ritmusukat

 2024.04.22

Ezúttal gyengébben teljesítettek kadetteink, de így is első helyen zártak és hasznos tapasztalatokat visznek magukkal a bajnokság két hét múlva esedékes döntő szakaszára.

2024.04.19. – Regionális Kadett Bajnokság GyMS – 12. forduló

UNI Győr NKA/B – Darazsak Sportakadémia/B 64-62 (16-22, 16-11, 14-10, 18-19)
Darazsak Sportakadémia/B : Bidló B. 20, Horváth R. 10, Kalincsák A. 9/3, Spendel A. 8, Szabó S. 6, Szemenyei H. 4, Bodnár A. 2, Keresztfalvi B. 2, Áron Sz. 1, Perlaki V. -, Horváth A. -, Horváth N. -,
UNI Győr NKA/B legjobb dobója: Csanki-Puss L. 10.

Oleksandra Radulovic (vezetőedző): „Mindenekelőtt gratulálok a győrieknek a jó játékhoz és a győzelemhez! 35 percig csak kerestük a ritmusunkat, és csak a maradék öt percben, 9 pontos hátrányban kezdtük úgy kosárlabdázni, ahogy az elejétől kellett volna. Ez, illetve a rossz büntető-dobószázalékunk okozta a vereséget. Kulcspozíciókban hiányzott két emberünk is, mely tegnap sebezhetővé tett minket a Győr egész pályás letámadása során, illetve problémánk adódott a labda palánk alatti területre történő bejátszása terén is.
Nincs semmi baj, a lányok megtettek mindent, hiszek bennük és tudom, hogy képesek ennél jobb teljesítményre is! Az alapszakaszt így is az első helyen zártuk. Ez most nem volt egy jó meccs a részünkről, de minden pályán töltött perc tapasztalatokkal látja el a lányokat, akár jó, akár rossz helyzetből fakad. A meglévő hibáinkat kiküszöböljük a bajnokság döntő fázisára, ahova megerősödve fogunk megérkezni. Van két hetünk felkészülni!”


A WBASKET HÍREI
2023. X. Champions Cup, Mozaikok
Karácsony-váró Darazsainkkal, 2023.
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek