Adtak egy félidőnyi előnyt

Adtak egy félidőnyi előnyt

 2020.12.10

A rossz kezdésnek köszönhetően szenvedett vereséget a Sportdarázs-SMAFC az NB I. Amatőr bajnokság Piros csoportjában.

Nem találta a ritmust a mérkőzés elején a Sportdarázs, ezt pedig nagyon jól használta ki a vendég Baja együttese, akik már a nyitó játékrészben tíz pont feletti előnyt építettek ki (10. perc 9-21). A második etapban ezt még meg tudták fejelni a vendégek, és megduplázták a fórjukat (20. perc 15-39). A nagyszünet után mindent megtettek a lányok azért, hogy közelebb férkőzzenek az ellenfélhez, azonban minden próbálkozásra érkezett válasz a túloldalon (30. perc 32-62), a záró tíz percben viszont sikerült valamelyest kozmetikázni az eredményen (40. perc 53-76).

2020. 12. 10. Női Amatőr bajnokság, Piros csoport, 11. forduló, Sopron

Sportdarázs-SMAFC – Bajai NKK 53-76 (9-21, 6-18, 17-23, 21-14)
Sportdarázs-SMAFC: Bakó P. 23, Kocsis F. 7/3, Pfeiffer V. 7/3, Szeli K. 5, Soós D. 5, Gottschling P. 4, Tarr S. 2, Németh B. –, Kovács L. –, Erdélyiová –, Deák K. –, Karácsony T. –

Giustino Altobelli (edző, Sportdarázs-SMAFC): Sok ponttal kaptunk ki, és nagyon nem tetszett nekem az első félidő. Nem az első eset, hogy nem teljesítünk jól a mérkőzés elején, és most is kiabálnom kellett az öltözőben. Ezután megpróbáltunk játszani, és meg is nyertük a második félidőt. Tudom, hogy egy fiatal csapat vagyunk, és hogy sok mérkőzést játszunk, de ez nem kifogás arra, hogy miért nem játszottunk jól az első félidőben. Ha valaki fáradt, az utolsó negyedekben nem tud teljesíteni, és nem a mérkőzés elején. Ebben fejlődnünk kell, mert nem adhatunk mindig két negyednyi előnyt az ellenfélnek.

Tamás Zoltán (edző, Bajai NKK): Nem ilyen mérkőzést vártam, de nagyon jól felkészültünk a Sopron ellen. Nem gondoltam volna, hogy az első két negyed így fog sikerülni. Bejöttek a dobásaink, és jól is védekeztünk, ezzel pedig már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést.


A WBASKET HÍREI
2022.05.26-29. Serdülő “A” Döntő, Hangulatvideó
XXV. Nyári Napközis Kosárlabda tábor (2022.)
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: