Átugrották a magas akadályt

Átugrották a magas akadályt

 2020.09.14

Hollós Dániel csapata a C csoportból jutott be a selejtezőből a felsőházba.

2020.09.12. Nemzeti Leány Serdülő Bajnokság 2020-2021, Selejtező, Felsőház, C csoport, Sopron

Soproni Darazsak Akadémia – Kecskeméti KA 20-65 (5-17,3-12,5-18,7-18)
SDSA: Iván Ramóna 7, Ábrahám Eszter 5, Pongrácz Petra 4, Varga Boglárka 2, Tóth Patrícia 1, Sipőcz Dóra 1, Fekete Loretta -, Csaplár-Nagy Lara -, Ordasi Evelin -, Szabó Bianka -, Szlávik Bianka -, Horváth Izabella –

Kecskeméti KA – Vasas Akadémia B 99-20

Vasas Akadémia B – Soproni Darazsak Akadémia 36-55 (7-14, 9-26, 8-6, 12-9)
SDSA: Ábrahám Eszter 12, Varga Boglárka 9, Szlávik Bianka 6, Ordasi Evelin 6, Iván Ramóna 5/3, Tóth Patrícia 4, Horváth Izabella 3, Pongrácz Petra 3, Szabó Bianka 2, Fekete Loretta 2, Sipőcz Dóra 2, Csaplár-Nagy Lara 1

Hollós Dániel (edző): “Másik selejtezős csapatunkhoz hasonlóan, mi is péntek este értesültünk arról, hogy két mérkőzésre kell csak készülnünk, mivel a Szekszárd csapata nem tudott részt venni a selejtezőn. A Kecskemét ellen egyből egy nagyon erős ellenféllel kezdtünk. Fizikális és tudásbeli különbség a két csapat között egyből látható volt, ami nagy arányú vereséghez vezetett. Voltak szép periódusaink a mérkőzés folyamán, ami bizakodóvá tett minket a következő mérkőzésre! Gratulálok a Kecskemét csapatának!

A Vasas/B csapatát jól ismertük, találkozunk velük a nyáron egy felkészülési torna keretében, ahol végjátékban 1 pontos vereséget szenvedtünk el tőlük. Fűtött minket a bizonyítási vágy és a tény, ha nyerünk, bekerülünk a felsőházba, ami nagy szó fiatal csapatomnak! Az első perctől kezdve magabiztosan, szép játékokat bemutatva sikerült fokozatosan ellépni ellenfelünktől, aminek köszönhetően 24 pontos előnnyel zártuk a félidőt. A másik félidei teljesítményünket nem igazán tudom értékelni, küzdeni akarásunk rendben, de a fáradtság legyőzte a kosárlabdánkat!

A lányoknak nagy gratuláció, nagyon szép eredmény ez tőlük. Fiatal csapatként, nagy feladatok állnak előttünk, a felsőházban nagyon erős csapatokkal fogunk találkozni. Mindent bele fogunk adni a következő szakaszban, ami tőlünk telhető! Hajrá Lányok! Mindent bele! Ezúton is szeretnék gratulálni a másik selejtezős csapatunknak a szép győzelmekhez!”


A WBASKET HÍREI
Fülöp Lilivel a konyhában (feat. Szabó Lili és Szabó Rozi) – Energiagolyó
2021.01.08. Sportdarázs-SMAFC – UNI GYŐR SZESE, beharangozó
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: