Az esélyesebb csapat győzött

Az esélyesebb csapat győzött

 2021.03.07

A tabellán is előkelőbb helyen álló Ajka együttese könnyedén győzte le a Sportdarázs-SMAFC sérülésektől sújtott csapatát.

Már az első negyedben magukhoz ragadták a kezdeményezést a vendégek, és tízpontos előnyt építettek ki (10. perc 16-26). Erre a második játékrészben még egy lapáttal rá tudtak tenni, a Sportdarázs mind a hat pontját a félidő utolsó két percben szerezte (20. perc 22-45). A fordulás után már szorosabban alakult a találkozó, ám itt sem tudtak közelebb férkőzni a lányok (30. perc 36-58). A záró etap kezdetén úgy tűnt, hogy talán sikerülhet egy kicsit kozmetikázni az eredményen, azonban végül ezt a negyedet is behúzta az Ajka, így csapatunk nagy arányú vereséget szenvedett esélyesebb ellenfelével szemben (40. perc 57-82).

2021. 03. 07. Női amatőr bajnokság, piros csoport, 8. forduló, Sopron

Sportdarázs-SMAFC – Ajka 57-82 (16-26, 6-19, 14-15, 21-22)
Sportdarázs-SMAFC: Kovács L. 16/6, Szeli K. 9, Kocsis F. 9, Bakó P. 8, Sitku Zs. 6, Karácsony T. 5, Soós D. 2, Gombkötő L. 2, Erdélyiová A. –, Gottschling P. –

Giustino Altobelli (edző, Sportdarázs-SMAFC): Gratulálok ellenfelünknek, mert jól játszottak! Tapasztaltabbak, mint a mi játékosaink. Az első félidő szörnyű volt, mert nem védekeztünk, a fordulás után pedig ugyanígy játszottunk, de mégis más felfogással. Nagy problémáink voltak már a mérkőzés elején, hiszen a kezdőötösünk egyik tagja sérülés miatt kidőlt, a helyettesítését pedig nem tudtuk megoldani, mert az U18-as csapatunk tegnap este is mérkőzést játszott, így nem volt elég energiánk. Ez azonban nem kifogás, húszpontos hátrányban kerültünk, ami nem jó, de ha az ellenfél jobb, mint mi, akkor csak gratulálhatunk nekik!

Rónaszéki Szilvia (edző, Ajka): Sajnos másodszor is elért minket a koronavírus, ezért a kezdőötösünk két centere nem tudott itt lenni velünk, a többiek azonban jól helyettesítették őket, és egy jó játékkal, jó felfogással, jó védekezéssel és támadással sikerült győznünk. További sok sikert a Sopronnak a bajnokságban!


A WBASKET HÍREI
2022.05.26-29. Serdülő “A” Döntő, Hangulatvideó
XXV. Nyári Napközis Kosárlabda tábor (2022.)
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: