Czirják Szilvia a legjobb edzők között Postojnán

Idén 13. alkalommal rendezték meg a szlovéniai Postojnán a FIBA European Women’s Basketball Summit rendezvényt. Idén rekord született, miután 39 (!) nemzet nem kevesebb, mint 137 résztvevőt delegált. A küldöttségek 4 főből álltak: 1 edző, 1 játékvezető és 2 játékos. Magyarországot Milkovics Réka (Széchenyi KA), Gelei Karola (Csata DSE), Rózsavölgyi Alexandra játékvezető és Akadémiánk edzője, Czirják Szilvia képviselte. Utóbbit kérdeztük a rendkívül hasznos eseményről.

“A program minden téren rendkívül “feszített” volt. Az edzőkre és a játékosokra délelőtt 3 órás edzés várt, mely során termenként 4 palánknál tartottuk az egyéni képző edzéseket. A munkánkat ún. FIBA Instruktor edzők segítették, javították. Ebéd után coach clinic, players workshop szerepelt a programban, majd beszélgetés következett egykori kiváló játékosokkal. Idén Maria Stepanova és Anna Barthold volt a meghívott. A napot 16.30 és 19 óra között mérkőzések zárták. Klubunk is képviselte magát, hiszen a játékosokat neves euroligás csapatokba osztották, és az egyik a miénk volt: Sopron Basket.

A záróceremónián minden nemzet képviselője kapott emléklapot, illetve kihirdették a különdíjakat is. A magyar delegációból Milkovics Réka “All Star 5” tag lett, míg jómagam bekerültem a legjobb 4 edző közé, ún. “All Star Coach” díjat kaptam.

Nagyon szeretném megköszönni a lehetőséget Mészáros Lajosnak és Székely Norbertnek, hogy képviselhettem hazánkat e rangos eseményen! Továbbá a klubomnak, hogy pályafutásomat folyamatosan támogatja!”Keresés

Kiemelt Média Partnerink

Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia

Legfrissebb hírek

  • Akarsz Te is segíteni nekünk úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül?
  • Kérjük, támogasd személyi jövedelemadód 1 %-ával a Soproni Darazsak kis kosarasait!
  • Kattints ide a részletekért!
Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia

%d blogger ezt szereti: