Egy mérkőzésre a keresztjáték

Egy mérkőzésre a keresztjáték

 2023.03.17

Nincsenek életük formájában, de a minimális célt, a győzelmet elérték.

2023. 03. 16. Leány junior B bajnokság, rájátszás, Budapest

Vasas Akadémia/B – Darazsak Sportakadémia/B 36-55 (10-10, 10-4, 7-24, 9-17)
Darazsak Sportakadémia/B: Bagoly L. 9/3, Bíró Cs. 8/3, Egresits R. 8, Bába K. 6/6, Fenyvesi F. 6, Hawkins A. 6, Vajda N. 5, Őri S. 4, Novotnik B. 2, Kánitsch B. 1, Molnár E. -, Herczeg F. –

Kaltenecker András (vezetőedző): „Nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után. Sajnos se mentálisan, se fizikálisan nem vagyunk a topon. Ezt bizonyítja az első félidő is. 39 mezőnydobásunkból hatot tudtunk értékesíteni, butábbnál butább megoldásokat választottunk támadásban, és nem vállaltuk fel azokat az 1-1 szituációkat, amiket kellett volna. A félidőben sikerült váltanunk. 41 pontot dobtunk és ugyan még mindig nem játszottunk azon a szinten, amin tudunk, ez ma elég volt a győzelemhez. Ha el szeretnénk érni a saját magunk által kitűzött célokat, sokkal, de sokkal tudatosabb edzésmunkára kell törekednünk, és akkor reális elvárásaink lehetnek, mind egyéni, mind csapat szinten.
Gratulálok a lányoknak, a minimális célt elértük, egy mérkőzésre vagyunk a keresztjátéktól! Köszönjük a mérkőzést a Vasasnak, fiatal koruk ellenére szépen megizzasztottak minket ma!”


A WBASKET HÍREI
2023. X. Champions Cup, Mozaikok
Karácsony-váró Darazsainkkal, 2023.
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek