Együtt ünnepeltünk!

Együtt ünnepeltünk!

 2021.10.03

Felemelő érzés volt szombaton délután körbenézni a közel telt házas Novomatic Arénában, ahol a tavalyi szűk körű szezonnyitó után újra együtt ünnepelhettünk.

Felnőtt csapatunk szezonnyitójáról természetesen mi sem hiányozhattunk. 14 órától, egy órán keresztül sportakadémiánk versenyző korosztályai adtak ízelítőt a mindennapok sokrétű edzéseiből. 15 óra magasságában átmenetileg a felnőtt játékosok vették uralom alá a parkettát, majd a taktikai értekezletek alatt ellepték a pálya minden szegletét a nagy számban felvonuló legkisebb darazsak, az előkészítő iskolás csoportok, akik a cukiság faktor egekbe szökésével elvitték a show-t.

Füst és látványos fényjáték mellett futhattak be a pályára a bemutatás során a két élvonalbeli csapat játékosai, majd a tavalyi sikerekre – Euroliga FINAL4, felnőtt és serdülő bajnoki cím, felnőtt kupa elsőség – tekintettünk vissza egy videós összeállítással, miközben a magasba emelkedtek a címeknek emléket állító zászlók, melyeket a tavalyi szezonban aranyérmet szerzett serdülő, illetve a bronzéremig jutott kadett játékosok húztak fel.

Mindeközben a Sopron Basket ügyvezetője, Török Zoltán érkezett a középkörbe, hogy hivatalosan is megnyissa a szezont.

Előtte azonban elsőként a tanítványait, szavaival élve, a kiscsibéit több mint 20 éve lelkesen terelgető, tanítgató Bencze Mária edzőnket köszöntötte szakértő és áldozatos munkájának elismeréseként ügyvezetőnk és sportakadémiánk elnöke, Czukorné Hollós Anna.

A felnőtt csapatunknál, az Év Játékosa díjat ezúttal formabontó módon a Sopron Basket klubunk vezetése a rövid idő alatt óriási munkát elvégzett vezetőedzőnknek, a szakmailag és emberileg is nagyra értékelt Gáspár Dávidnak ítélte, melyet ezúttal az Év Embere Díjra kereszteltek át.

A feldobás előtt nem maradhatott el természetesen a felnőtt játékosok és az utánpótlás közös csatakiáltása, és a szünetre is maradt még egy kis ünnepség, mely során az elmúlt esztendő legtöbbet fejlődött játékosait köszöntöttük. Név szerint: Erdélyiová Alexandra, Kovács Léna, Molnárova Laura, Szabó Rozina, Hawkins Abigél, Bauer Zorka, Völgyi Lili, Janzsó Alíz, Salamon Réka, Csaplár-Nagy Lara, Grala-Mezei Maja, Bidló Boglárka, Markovits Imola, Schekulin Flóra, Vass Jázmin.

A fődíjjal, a MANGO BIKE által felajánlott kerékpárral Szabó Rozina tekerhetett haza, miután a sorsoláson neki kedvezett a szerencse. Természetesen senki nem távozott üres kézzel.

Gratulálunk lányok, töretlen fejlődést kívánunk!


A WBASKET HÍREI
Így toboroztunk a Német Nemzetiségi Általános Iskolában
Évnyitó (2021/2022)
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: