Erős tornán mutathatták meg magukat juniorjaink

Erős tornán mutathatták meg magukat juniorjaink

 2021.10.14

Rendkívül értékes, erős mezőnyt felvonultató tornán vehettek részt fiataljaink a spanyol valenciai kosárlabda akadémia meghívására.

Darazsak Sportakadémia – Unicaja Malaga 32-76 (8-22; 8-20; 7-22; 9-12)
Sopron: Tarr Sára -, Németh Boglárka -, Luca Ács 9, Glatz Bodza 3/3, Kovács Léna 1, Bognár Dóra 2, Janzsó Alíz 2, Vasi Hanna 7, Szomszéd Csenge 3, Gombkötő Lili -, Török Kata 5.

Unio Esportiva Mataro – Darazsak Sportakadémia 70-35 (17-9; 14-11; 20-5; 19-10)
Sopron: Tarr Sára 3, Németh Boglárka 2, Luca Ács 4, Glatz Bodza -, Kovács Léna -, Bognár Dóra 4, Janzsó Alíz -, Vasi Hanna 6, Szomszéd Csenge 9, Gombkötő Lili 5, Török Kata 2.

Darazsak Sportakadémia – Movistar Estudiantes 46-88
Sopron: Tarr Sára -, Németh Boglárka 5, Luca Ács 12, Glatz Bodza -, Kovács Léna -, Bognár Dóra -, Janzsó Alíz 7, Vasi Hanna 9, Szomszéd Csenge 6, Gombkötő Lili 6/3, Török Kata 2.

Alba Berlin – Darazsak Sportakadémia 50-78
Sopron: Tarr Sára 20/6, Németh Boglárka 2, Luca Ács 15, Glatz Bodza -, Kovács Léna 7/3, Bognár Dóra 3, Janzsó Alíz 2, Vasi Hanna 9/3, Szomszéd Csenge 12, Gombkötő Lili 4, Török Kata 4.

Hollós Dániel (vezetőedző): “Újra nemzetközi vizeken! Nagyon örülök, hogy 2 év után nemzetközi tornán szerepeltünk és sikerült egy nagyon erős tornán részt vennünk. Ami a tornát illeti, elsődleges célunk az volt, hogy a junior bajnoki rajt előtt minél jobban megismerjük egymást, minél jobban egy csapatként funkcionáljunk. Sajnos az első meccsen a komor valósággal szembesültünk, hogy mennyire más a spanyol kosárlabdázás jelenlegi szintje. Szinte minden elemben felülmúltak minket, nem bírtuk a Malaga tempóját a mérkőzés kezdete óta, a nyomást amit védekezésben kaptunk, és a fizikális harcot. Meg kellett szenvednünk minden kosárért… Feladat adott volt másnapra. Meg kellett próbálnunk ezen a sebességen kosárlabdázni és döntéseket hozni, ami hellyel közzel sikerült is. A másik két csapat ellen az első félidőkben sikeresen felvettük a tempót, ami szorosabb félidőket eredményezett. Harcoltunk! De a sebességet már nem bírtuk a szünetek után, a forgatókönyv az első mérkőzésre hasonlított. Az Alba Berlin csapata ellen tovább tudtuk menteni a harciasságunkat és a felvett tempónkat, több taktikai elemet is ki tudtunk próbálni, mindenki megérkezett a tornára, ami fontos volt zárásként. Örülök, hogy fokozatosan tudtunk fejlődni a tornán, de mellette nagyon sokat kell tovább dolgoznunk, hogy ne csak félidőket bírjunk a spanyol csapatok ellen. A feladat adott!”


A WBASKET HÍREI
Így toboroztunk a Német Nemzetiségi Általános Iskolában
Évnyitó (2021/2022)
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: