Ezúttal mi jöttünk ki jobban a végjátékból

Szoros csatában tudott visszavágni a PINKK-nek idegenbeli vereségéért a Sportdarázs az NB I. Amatőr bajnokság Piros csoportjában.

2020.02.23. Amatőr Női NB1, Piros csoport

Sportdarázs – PINKK SE 62-58 (11-11, 19-13, 12-11, 20-23)
Sportdarázs: Varga A. 16/6, Kocsis F. 14/6, Varga K. 10, Bakó P. 8, Szeli K. 7, Varga S. 5, Úr B. 2, Schöll P. -, Gottschling P. -, Cser Zs. .

Fej-fej mellett haladtak a csapatok az első negyedben (11-11), majd a félidőig mi tudtunk magasabb sebességbe kapcsolni, és kisebb előnyre szert tenni (30-24). A harmadik etapban meg tudtuk őrizni az előnyünket, a végjátékban azonban izgalmasan alakult a találkozó, egylabdás meccs lett belőle, amelyből ezúttal mi jöttünk ki jobban (62-58).

Hollós Dániel (edző, Sportdarázs): Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! Végre fordult a kocka, és mi tudtunk szoros végjátékban győzedelmeskedni. Örülök, hogy ki tudtuk javítani az utolsó idegenbeli mérkőzésünket, ahol szoros mérkőzésen alulmaradtunk. Folytatjuk a munkát!

Debreceni Eszter (edző, PINKK SE): A rossz dobószázalékunknak köszönhetjük a vereséget. A Sopron sok hibát vétett, de mi ezekkel nem tudtunk élni, a találkozó végére pedig el is fáradtunk.Keresés

Kiemelt Média Partnerink

Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia
  • Akarsz Te is segíteni nekünk úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül?
  • Kérjük, támogasd személyi jövedelemadód 1 %-ával a Soproni Darazsak kis kosarasait!
  • Kattints ide a részletekért!
Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia

%d blogger ezt szereti: