Indulhat a szezon!

Indulhat a szezon!

 2021.08.29

A 2020-as évhez hasonlóan ezúttal sem június közepén gyűltünk össze versenyző korosztályainkkal, hogy ünnepélyes keretek között mögöttünk hagyjuk a szezont, hanem augusztus végén, így évzárónk keretében egyúttal a 2021/2022-es szezont is megnyitottuk, melynek megmérettetéseire már jó egy hónapja szorgosan készülnek darazsaink.

Miután visszatekintettünk az előző szezon főbb eseményeire, Csiszár Szabolcs alpolgármester úr, és a Soproni Darazsak alapítója, Török Zoltán intézett elismerő és megfontolandó gondolatokat a szakemberek, a szülők, és fiataljaink felé, kiemelve a szorgalmas és kitartó munka jelentőségét, melyhez a sportakadémia egyedülálló hátteret biztosít. „A sport aranykorszakát éljük” – emelte ki Török Zoltán, melyet szakmai igazgatónk, Czukorné Hollós Anna is megerősített beszédében, aki részletesen kitért a járvány által körülölelt, kihívásokkal teli évad nehézségeire és örömteli momentumaira is. Utóbbiakat egy videós összeállításban is újraélhettük mielőtt egy-egy szál sárga rózsával köszöntöttük az országos döntőn bronzéremig jutott kadett csapatunkat, és magyar bajnokainkat, a serdülőket. A gratulációkból kijutott a korosztályos nemzeti csapatokkal a nyáron fényes sikereket elért növendékeinknek, a válogatottak edzőinek, és azoknak is, akik szép számban megfordultak a válogatott összetartásokon, táborokon.

Rendezvényünk utolsó szakaszában került sor hagyományos díjaink átadására. Növendékeink közül a Legszorgalmasabb Kisdarázsnak járó serleget a régiós kenguru bajnokcsapat tagja, Lagler Bonita vehette át, míg a Legjobb Darázs Varga Alíz lett, aki tökéletes példája annak, hogyan lehet kitartó munkával valóra váltani az álmokat. A Legjobb Kisdarazsak Edző elismerés Áron Balázsnénak, Kati néninek jutott, aki edzői pályafutása során kiemelkedő sikereket ért el felnőtt vonalon, majd csatlakozott darazsas közösségünkhöz, ahol a fiatal nemzedéket terelgeti kitartóan a rögös úton. A Legjobb Darázs Edzőnek járó serlegre pedig Stoics Judit neve került, aki kemény munkával egészen a bajnoki aranyéremig vezette serdülőinket.

A rendezvényünk hivatalos része után kötetlen beszélgetésekkel, sütizéssel, vidám hangulatban telt az este további része, hogy aztán hétfőtől újra a szorgos munka felé forduljon darazsaink és a sportakadémia munkatársainak a tekintete.

Fotók: Tóth Zsombor


A WBASKET HÍREI
XXV. Nyári Napközis Kosárlabda tábor (2022.)
2022.02.05-06. Hepp Kupa Döntő Mozaikok
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: