Irány a következő forduló!

Irány a következő forduló!

 2021.11.25

A Sportdarázs-SMAFC meggyőző játékkal múlta felül a Győr csapatát a Hepp-kupában, ezzel pedig továbbjutott a következő körbe.

Már az első negyedben bekezdtek a lányok, és hétpontos előnyre tettek szert, amely a félidőre elérte a tíz egységet is (41-31), majd a harmadik etapbeli megingás után a záró tíz percben végleg eldöntötték a találkozót (73-56).

2021. 11. 25. Női Hepp-kupa, Sopron

Sportdarázs-SMAFC – UNI-Győr SZESE 73-56 (22-15, 19-16, 10-11, 22-14)
Sportdarázs-SMAFC: Sitku Zs. 26/6, Bakó P. 16, Molnárová L. 11, Németh B. 8, Tarr S. 5/3, Szabó R. 3/3, Szomszéd Cs. 2, Gombkötő L. 2, Karácsony T. –, Kovács L. –, Bognár D. –

Giustino Altobelli (edző, Sportdarázs-SMAFC): 3-2-es zónavédekezésre készültünk ezen a mérkőzésen, és negyven percen keresztül ezt is játszották. Ha több kulcsjátékosunk játszhatott volna, még könnyebb lehetett volna a mérkőzés, de végül nem kockáztattunk, végig vezettünk, és irányítottuk az összecsapást. Vannak dolgok, amelyeken védekezésben javítanunk kell, de ma csak az számított, hogy győzzünk, és ez sikerült, szóval boldogok vagyunk!

Barthalos István (edző, UNI-Győr SZESE): Örülök, hogy létrejöhetett a mérkőzés, mivel mindkét csapat európai kupában és az NBI/B-ben is indul, sőt, mi még az egyetemi bajnokságban is szerepelünk, így elég sűrű a program. Úgy gondolom, hogy ezzel a tartalékos kerettel tisztes helytállás volt ez Sopronban. Bízom benne, hogy a soproniak továbbjutnak, és bekerülnek a négyes döntőbe, ehhez sok sikert kívánok nekik!


A WBASKET HÍREI
Így toboroztunk a Német Nemzetiségi Általános Iskolában
Évnyitó (2021/2022)
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: