Jelesre vizsgáztak akaratból

Jelesre vizsgáztak akaratból

 2020.12.09

Hosszabbításos csatában őrizték még A csoportos tagságukat a Gyermek bajnokság 3. fordulójában.

2020.12.06. U12, 3. forduló A csoport

OSE Oroszlánok – Soproni Darazsak Akadémia “A” 75-55 (15-10, 19-17, (5-7), 22-4, 14-17)
SDA: Csaplár-Nagy Lara 22, Oláh Nóra 6, Spendel Adél 5, Bidló Boglárka 4, Szabó Sára 3, Szlávik Flóra 3, Bencsik Anna 3, Németh Léna 3, Harcos Luca 3, Fekete Zsófia 2, Bodnár Adél 1, Gréczi Larina –

Jók: Csaplár-Nagy Lara, Fekete Zsófia

Soproni Darazsak Akadémia “A” – Soproni Tigrisek A 79-78, hosszabbítás után (68-68)
Pontszerzőkről nincs még információ

Jók: A CSAPAT

Farkasné Babos Szilvia (edző): “Nagy reményekkel vágtunk neki ennek a fordulónak, mivel az elmúlt hetekben elvégzett munka elővételezett két jó mérkőzést! Jó volt látni, hogy a lányok visszaadták az edzésen gyakoroltakat. Az oroszlányi fiúk ellen egészen az első félidőig egy nagyon szoros mérkőzést játszottunk. Aztán jött a harmadik negyed, ahol érthetetlen módon rengeteg rossz döntést hoztunk, így az eladott labda mutatónk az egekbe szökött. Sajnos ez a negyed határozta meg a mérkőzés végkimenetelét.
Egy mérkőzés pihenő után a Soproni Tigrisekkel vettük fel a versenyt, akik a mérkőzés előtt Mikulás napra ajándékkal kedveskedtek a lányoknak. Jól kezdtük az összecsapást, szép támadásokat vezettünk, a védekezésünk is rendben volt, de a harmadik negyed közepétől elkezdett fogyni az előnyünk. Sajnos a negyedik negyedben egyre jobban érződött a fizikai különbség a két csapat között, a fáradtság miatt rossz döntéseket hoztunk, remegett a kezünk, így sajnos a rendes játékidőben nem tudtuk megnyerni a mérkőzést. Következett a hosszabbítás, ahol akaratból, küzdésből jelesre vizsgáztak! GRATULÁLOK CSAJOK, SZÉP MUNKA VOLT!”


A WBASKET HÍREI
Toborzó a Német Nemzetiségi Általános Iskolában (2022.)
Évzáró-Szezonnyitó (2022.)
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: