Jól mozogtak lányaink

Jól mozogtak lányaink

 2021.02.09

Egymás ellen léptek pályára fiataljaink a kadett regionális bajnokságban.

2021.02.03. Kadett Regionális Bajnokság

Darazsak Sportakadémia/C – Darazsak Sportakadémia/D 68-45 (15-14; 19-10; 19-10; 15-11)

Darazsak Sportakadémia/C: Bugledich Réka 2, Szabadvári Noémi 10, Bándli Janka 2, Őri Sára 10, Fenyvesi Flóra 4, Marosvölgyi Zsófi, Salamon Réka 2, Vajda Nóri 9, Plangár Réka 12, Zsolnai Orsi 15/3, Bába Kíra 2
Darazsak Sportakadémia/D: Szlávik Bianka 8, Varga Boglárka 7, Pallag Dorka 7, Kovács Rebeka 4, Herczeg Fióna 2, Ábrahám Eszter 2, Iván Ramóna 12, Grubits Fanni 2, Tóth Patrícia -, Bertha Vanessza -, Madarász Niobé -, Horváth Virág 1.

Veres Judit (edző, Darazsak Sportakadémia/C): „Az első negyeddel nem voltam elégedett, túl puhák és pontatlanok voltunk. A második negyed kicsit jobb volt már, de igazán a második félidőben kapcsoltunk nagyobb sebességre. Meg kell tanulni, hogy a mérkőzés elejétől kell így koncentrálni! Gratulálok mindkét csapatban a fiataloknak, igazán tetszetősen játszottak.”

Hollós Dániel (edző, Darazsak Sportakadémia/D): „A vereség ellenére nagyon tetszett, amit láttam a lányoktól. Voltak nagyon jó periódusaink, jól járattuk a labdát, sikerült előrébb lépnünk a múltkori mérkőzéshez képest! Egyénileg is többet nyújtottak a lányok, örültem a látottaknak! Amiben gyengébbek voltunk, az a visszarendeződésünk, és a kizárásunk volt, illetve a besegítéseink sem voltak mindig megfelelőek. Gratulálok a másik csapatunknak a győzelemhez, de a lányoknak is, hogy sikerült jó teljesítményt nyújtaniuk!”


A WBASKET HÍREI
Sztároktól tanulhatnak a Soproni Darazsak Sportakadémia fiataljai
U15 IYT, Sopron (2023.)
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: