Kiütéses győzelmünket hozta a rangadó

Kiütéses győzelmünket hozta a rangadó

 2019.04.03

NB1 Amatőr bajnokság, Zöld csoport, Sopron

Sportdarázs – Szegedi KE 76-41 (20-17, 18-8, 22-11, 16-5)
Sportdarázs: Bakó 20, Kocsis F. 16, Varga S. 15/3, Dömötör P. 8, Úr B. 6/6, Karácsony T. 3/3, Dömötör D. 3/3, Szeli K 3, Schöll P. 2, Soós D. –

Hollós Dániel (edző): Egy vesztes mérkőzés után, újabb rangadó várt ránk kedd este, a tabella második helyén szereplő Szegedet fogadtuk. Idegenben 5 pontos vereséget szenvedtünk, fűtött minket a visszavágás vágya. Röviden és tömören a mérkőzésről, gratulálni szeretnék az egész csapatnak! Nagybetűs csapatként működtünk 40 percen keresztül, ezáltal sikerült nagyarányú győzelmet aratnunk, amihez újfent gratulálni szeretnék a lányoknak! Még 6 mérkőzésünk van vissza a szezonból, folytatnunk kell a kemény munkát, hogy elérjük céljainkat! Következő állomás vasárnap Zalaegerszegen! Így tovább lányok!

Földi Alexandra (edző): Sajnálom, hogy ekkora lett a különbség, nem gondolom, hogy ennyi van a két csapat között, de sokatmondó adat, hogy 32%-kal dobtuk a kétpontosokat. A Sopron ma sokkal agresszívabb volt, mint mi, és megérdemelten nyertek, ezért gratulálok nekik!


A WBASKET HÍREI
Sporttáplálkozás: Fülöp Lilivel a konyhában
Őszi beiskolázási napok (2020.)
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: