Lengyelországban vitézkedett gyermek csapatunk

Gyermek “A” csapatunk Lengyelországban szerepelt nemzetközi tornán (Tytus Cup), melyről Farkasné Babos Szilvia edző jelentkezett beszámolóval.

“U12-es nemzetközi kosárlabda tornán vettünk részt Lengyelországban, Kórnik városában, mely nagyon hasznos és tanulságos volt a jövőre nézve!
Megtapasztaltuk, hogy milyen az, amikor igazán küzdeni kell minden egyes labdáért és pontért, hogyan reagáljuk le az ellenfél számunkra még ismeretlen (mert nálunk nem „tananyag” ezért nem tanult) technikai elemeit, hogy hogyan álljunk fel egy elvesztett keresztjáték után és nyerjük meg a bronzérmet.
A csapat legjobbja Varga Boglárka lett, az All Star csapatba pedig Plangár Rékát választották! Nagyon büszkék vagyunk mind a két lányra!
Külön öröm volt, hogy a velünk párhuzamosan zajló U13-as tornán a spanyol Real Madrid csapatát testközelből láthattuk és tanulhattunk tőlük.
Nemcsak a kosárlabdapályán, hanem azon kívül is élményekben gazdag volt ez a hétvége. Jutott idő sétára (pl. Arborétum, várkastély, tó-kilátó, uszoda), és új barátságok is köttetek.
Minden csajszinak köszönöm az egész éves munkáját, és természetesen a szülőknek, akik nélkül ez nem működhetne! Jövőre már a serdülő korosztályban kell bizonyítaniuk, melyhez sok sikert kívánok mindenkinek!”Keresés

Kiemelt Média Partnerink

Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia
  • Akarsz Te is segíteni nekünk úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül?
  • Kérjük, támogasd személyi jövedelemadód 1 %-ával a Soproni Darazsak kis kosarasait!
  • Kattints ide a részletekért!
Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia

%d blogger ezt szereti: