Lengyelországban vitézkedett gyermek csapatunk

Lengyelországban vitézkedett gyermek csapatunk

 2019.05.15

Gyermek “A” csapatunk Lengyelországban szerepelt nemzetközi tornán (Tytus Cup), melyről Farkasné Babos Szilvia edző jelentkezett beszámolóval.

“U12-es nemzetközi kosárlabda tornán vettünk részt Lengyelországban, Kórnik városában, mely nagyon hasznos és tanulságos volt a jövőre nézve!
Megtapasztaltuk, hogy milyen az, amikor igazán küzdeni kell minden egyes labdáért és pontért, hogyan reagáljuk le az ellenfél számunkra még ismeretlen (mert nálunk nem „tananyag” ezért nem tanult) technikai elemeit, hogy hogyan álljunk fel egy elvesztett keresztjáték után és nyerjük meg a bronzérmet.
A csapat legjobbja Varga Boglárka lett, az All Star csapatba pedig Plangár Rékát választották! Nagyon büszkék vagyunk mind a két lányra!
Külön öröm volt, hogy a velünk párhuzamosan zajló U13-as tornán a spanyol Real Madrid csapatát testközelből láthattuk és tanulhattunk tőlük.
Nemcsak a kosárlabdapályán, hanem azon kívül is élményekben gazdag volt ez a hétvége. Jutott idő sétára (pl. Arborétum, várkastély, tó-kilátó, uszoda), és új barátságok is köttetek.
Minden csajszinak köszönöm az egész éves munkáját, és természetesen a szülőknek, akik nélkül ez nem működhetne! Jövőre már a serdülő korosztályban kell bizonyítaniuk, melyhez sok sikert kívánok mindenkinek!”


A WBASKET HÍREI
Tartalmas év áll mögöttünk – Évértékelő
Fülöp Lilivel a konyhában (feat. Szabó Lili és Szabó Rozi) – Energiagolyó
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: