Magabiztos győzelem a tartalékos sereghajtó ellen

Magabiztos győzelem a tartalékos sereghajtó ellen

 2022.02.17

A Sportdarázs-SMAFC jó játékkal múlta felül a DVTK együttesét a női amatőr bajnokság Piros csoportjának mérkőzésén.

Dobófesztivált rendeztek a csapatok az első negyedben, amelyből a mi lányaink jöttek ki jobban, a második etapban pedig már a védekezés is a helyén volt, így magabiztos vezetéssel vonulhattak a nagyszünetre (20. perc 54-31). A fordulás után sem változott a játék képe, a mieink akarata érvényesült a pályán, amely végül szép győzelmet eredményezett (40. perc 97-55).

2022. 02. 17. Női amatőr bajnokság, Piros csoport, Sopron

Sportdarázs-SMAFC – DVTK U23 97-55 (28-19, 26-12, 24-12, 19-12)
Sportdarázs-SMAFC: Molnárová L. 20, Bakó P. 19, Bognár D. 14, Pfeiffer V. 13, Karácsony T. 8, Szomszéd Cs. 8, Erdélyiová A. 6, Gombkötő L. 6, Németh B. 3/3, Török K. –

Giustino Altobelli (edző, Sportdarázs-SMAFC): Tudjuk, hogy nem ez volt a legnehezebb mérkőzésünk, mert az ellenfelünk a tabella alján helyezkedik el, de előfordulhatott volna, hogy nem a megfelelő hozzáállással játsszuk le ezt a találkozót, de a lányok ma megértették, hogy ha egységesen játszunk, ha járatjuk a labdát, akkor nem lehet gond. Végül harmincegy gólpasszal fejeztük be a meccset. Meg kell várnunk a következő összecsapásokat ahhoz, hogy lássuk, vajon fejlődtünk-e, de mostanában rövid idő alatt sok meccset játszottunk, és szombaton már jön is a következő idegenben.

Bozsó Ádám (edző, DVTK U23): Gratulálok a Sopronnak, jól játszottak! Remélem, jól szolgálta az ő felkészülésüket is a mérkőzés, a miénket mindenképpen. Nélkülöznünk kellett a meghatározó játékosainkat, ugyanis ők a Magyar Kupa döntőjére készülnek, amelyet Miskolcon rendeznek.


A WBASKET HÍREI
XXV. Nyári Kosárlabda Tábor (2022.)
2022. Darazsak Basketball Camp – Szakmai szemmel
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: