Magabiztos győzelemmel kezdte a rájátszást a Sportdarázs-SMAFC

Magabiztos győzelemmel kezdte a rájátszást a Sportdarázs-SMAFC

 2024.04.03

A bajnoki utószezon első mérkőzésén a Sportdarázs-SMAFC a Nyíregyházi Kosársuli csapatát múlta felül szép játékkal.

Már az első negyedben tíz pont fölé kúszott a különbség, innentől kezdve pedig fokozatosan nyílt az olló a felek között. A harmadik negyedben még egy lapáttal rátettek a lányok Fehér csoportos ellenfelükkel szemben, a záró etapban pedig okos játékkal tartották az addig megszerzett előnyt, és megnyerték a találkozót.

2024. 04. 03. Női amatőr bajnokság, rájátszás, Sopron

Sportdarázs-SMAFC – Nyíregyházi Kosársuli 90-41 (23-10, 19-5, 28-7, 20-19)
Sportdarázs-SMAFC: Toman D. 20/12, Toman R. 15/3, Jevtovic J. 14/3, Bakó P. 9/3, Zaja D. 9, Janzsó A. 6, Sinka-Pálinkás Sz. 4, Gombkötő L. 4, Szikszai F. 4, Tátosová V. 3, Völgyi L. 2, Szomszéd Cs. –

Srdjan Radulovic (edző, Sportdarázs-SMAFC): „Ma jól játszottunk, leginkább védekezésben. Sok hibába hajszoltuk az ellenfelet, amelyekből mi sok pontot szereztünk, főleg átmenetekből. Jó ilyen győzelemmel kezdeni a rájátszást, mert önbizalmat ad a következő mérkőzésekre. Gratulálok a lányoknak, nagyszerű mérkőzés volt!”

Farkasinszky Gyuláné (edző, Nyíregyházi Kosársuli): „Hosszú utazás után megérkeztünk Sopronba. Nem ért bennünket meglepetés abból a szempontból, hogy olyan erős kerettel állt ki a Sopron a mai összecsapásra, ami nem volt indokolt. Gratulálunk nekik, és további sok sikert kívánunk a mérkőzéseikhez!”


A WBASKET HÍREI
2023. X. Champions Cup, Mozaikok
Karácsony-váró Darazsainkkal, 2023.
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek