Miskolcon döntőznek a serdülők

Miskolcon döntőznek a serdülők

 2023.05.24

Négy napig a serdülő korosztály lesz fókuszban, akik Miskolcon mérettetik meg magukat a Fireplace Nemzeti Leány Serdülő Bajnokság „A” Döntőjén.

Fiatal összetételű csapatunk kihívásokkal teli kemény menet közepette jutott el az országosig, leküzdve az akadályokat. Sajnos jelen pillanatban több sérülés is sújtja őket, de szeretnének így is tovább fejlődni, értékes tapasztalatokat szerezni a legjobbakat felvonultató erős mezőnyben.

„Hullámzó teljesítményt nyújtottunk az év során, mégis éreztük, hogy apró lépésekkel ugyan, de fejlődnek a játékosok. – utalt vissza az egész szezonra Stoics Judit vezetőedzőnk. – Nagyon megküzdöttünk az „A” döntőbe kerülésért és boldogok vagyunk, hogy ez sikerült! Sajnos az elmúlt időszakban több sérülés is sújtott minket, így változtak a céljaink. Ami fontos lesz, hogy a lányokon lássuk a fejlődést, illetve azt, hogy egy ilyen tornával járó nyomás alatt ezt mennyire tudják megmutatni. Minden sportoló életében fontos állomás egy országos döntő, így mindenképpen borzasztó hasznos tapasztalatokat fognak szerezni ebben a négy napban, amit magukkal tudnak vinni a következő időszakra.”

A mérkőzések élőben követhetők nyomon a Hunbasket.tv oldalán. Link itt.

Program, eredmények

Torna hivatalos Facebook oldala


A WBASKET HÍREI
Bajnokok Tornája „Visszajátszás” – Ivana Dojkic
Bajnokok Tornája „Visszajátszás” – Aleksa Gulbe
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d