Nem sikerült meglepni a listavezetőt

Nem sikerült meglepni a listavezetőt

 2020.12.14

Az első félidőben jobban játszottak a vendégek, fordulás után viszont már kiegyenlített csata zajlott a parketten.

Egy 12-0-s futással adták meg az alaphangot a mérkőzésen a vendégek, majd tovább növelték az előnyüket (10. perc 7-21), amely félidőre húsz pont fölé hízott (21-44). A nagyszünet után magasabb fokozatba kapcsolt a Sportdarázs, így ezt a játékrészt sikerült is minimális különbséggel abszolválni (30. perc 37-57), azonban a záró etapban a BKG Príma Akadémia visszaállította a félidei különbséget, és összességében meggyőző teljesítménnyel nyerte meg a találkozót (40. perc 51-74).

2020. 12. 13. Női amatőr bajnokság, Piros csoport, 10. forduló, Sopron

Sportdarázs-SMAFC – BKG Príma Akadémia 51-74 (7-21, 14-23, 16-13, 14-17)
Sportdarázs-SMAFC: Pfeiffer V. 15, Bakó P. 12, Kocsis F. 8, Szeli K. 6/3, Tarr S. 6, Karácsony T. 2, Gottschling P. 2, Erdélyiová –, Kovács L. –

Giustino Altobelli (edző, Sportdarázs-SMAFC): Tudom, ha egy huszonkét pontos vereség után azt mondom, hogy jó mérkőzést játszottunk, őrültnek fognak tartani, de úgy gondolom, hogy ma jól teljesítettünk, ha figyelembe vesszük a körülményeket. Vannak, akik az U16-os és U18-as meccsekkel együtt tíz mérkőzést játszottak egy hét alatt. Ennél többet nem kérhetek a csapatomtól! Szerezhettünk volna több pontot is az első negyedben, azonban ezen a találkozón megvolt az a folytonosság a játékunkban, ami az előzőn hiányzott, és számomra ez már egy előrelépés a fejlődés útján.

Gedei Tibor (edző, BKG Príma Akadémia): Örülök a győzelemnek, és annak is, hogy egészséges évet zártunk. Most már a következő évre koncentrálunk, megpróbálunk a két ünnep között fejlődni, edzeni, kijavítani a hibáinkat. Örülök annak, hogy ma mindenki sokat tudott játszani, és sokan éltek is a lehetőséggel. Messze vagyunk még attól, ahová el szeretnénk érni. Gratulálok a Sopronnak is, mert a második félidőben nagyon megizzasztottak minket!


A WBASKET HÍREI
2022.05.26-29. Serdülő “A” Döntő, Hangulatvideó
XXV. Nyári Napközis Kosárlabda tábor (2022.)
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: