Nem volt ellenfelük Csehországban

Gyerek “A” csapatunk cseh földön melegített a bajnoki szezonra. Fiataljaink elsöprő teljesítménnyel, veretlenül zárták a tornát, melyről Bencze Mária, a csapat edzője hozott számunkra beszámolót.

2019.09.06-08. Nemzetközi Kosárlabda Torna, Ostrava

Az elmúlt hétvégén, a cseh Ostravában vettünk részt egy U12-es tornán. Minden mérkőzésünket óriási fölénnyel nyertük meg, így lehetőségünk volt különféle játékelemeket gyakorolnunk (leütés nélküli játék, meghatározott passzszám után dobás, stb.) Az eredményektől függetlenül úgy gondolom, hogy nagyon jó irányba haladunk, főleg a VÉDEKEZÉS területén nagyon extra teljesítményt nyújtottunk CSAPAT szinten!
Támadásban az egyik mérkőzésen, ahol megkötött feladatok voltak adva, sajnos nem mindenki volt a helyzet magaslatán! Itt kifejezetten rosszul játszottunk! A többi 4 mérkőzés teljesítményével elégedett voltam!
Nagyon szépen dolgoztak a hétvégén: Szlávik Bianka, aki MVP (a torna legértékesebb játékosa) lett, Ábrahám Eszter, akit beválasztottak az ALL STAR-ba. Rajtuk kívül még Varga Bogi, Csaplár-Nagy Lara, Horváth Hanna, Ordas Evelin teljesítménye emelkedett ki!
Ezeknek a kislányoknak, ez volt az első ilyen 5 meccses, távol az otthontól játszott tornája! A viselkedésükkel is nagyon elégedettek voltunk, Babos Szilvi másodedzőmmel!
A rendezés, sajnos hagyott kivetnivalót maga után, de innentől talán jobban megbecsüljük a jól megrendezett Magyar tornákat! 😀

Eredmények

DÉVCATA – Soproni Darazsak Akadémia “A” 4 : 103
RUZSOMBEROK – Soproni Darazsak Akadémia “A” 5 : 69
Soproni Darazsak Akadémia “A” – HB PRÁGA 47 :11
Soproni Darazsak Akadémia “A” – ROZSNOV 68 : 0
SBS OSTRAVA – Soproni Darazsak Akadémia “A” 2 :56Keresés

Kiemelt Média Partnerink

Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia
  • Akarsz Te is segíteni nekünk úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül?
  • Kérjük, támogasd személyi jövedelemadód 1 %-ával a Soproni Darazsak kis kosarasait!
  • Kattints ide a részletekért!
Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia

%d blogger ezt szereti: