Nem voltak ma egy szinten a felek

Nem voltak ma egy szinten a felek

 2019.10.02

Hiába próbált meg mindent Sportdarázs csapatunk, ma a jó szerkezetű Csata megmutatta a Piros csoport erejét.

Női Amatőr, Piros csoport

Sportdarázs Sopron – Csata DSE 39-86 (12-24, 8-20, 10-18, 9-24)

Sportdarázs: Varga S. 10, Kocsis F. 10, Szeli K. 7, Pfeiffer V. 6, Soós 3, Varga K. 2, Schöll P. 1, Karácsony T. -, Dömötör P. -, Úr B. –
Csata DSE legjobb dobói: Radócz F. 17/3, Boro J. 15/3, Várszegi R. 10

Már az első negyedben látni lehetett, hogy ez a mérkőzés más lesz, mint a hétvégi szezonnyitó, hiszen a mérkőzés elejétől fogva futottunk az eredmény után (10. perc 12-24), sőt a második játékrész közepén a különbség elérte a húszpontos határt is (14. perc 14-34). A helyzet a fordulás után sem javult, tovább nyílt az olló a csapatok között (30. perc 30-60), így a végső etapra már csak a különbség volt a kérdés. A Csata a záró negyedben sem vett vissza a lendületből, és magabiztos győzelmet aratott (40. perc 39-86).

Hollós Dániel (vezetőedző, Sportdarázs Sopron): Megtapasztaltuk milyen egy kiemelkedő csapattal játszani a Piros csoportban… Nagyon jó szerkezetű Csatával találkoztunk, amit ki is használtak az egész mérkőzésen! Az elején elengedtük az ellenfelünket, de sikerült hamar visszakapaszkodnunk, utána viszont fokozatosan építette előnyét ellenfelünk, ami nagy arányú Csata győzelmet ért. Voltak szép mozzanataink, azokat megtartjuk, a hibáinkat próbáljuk minél jobban kijavítani, és azt az arcunkat mutatni, amit az első fordulóban láthatott a hazai publikum! Szombaton újra pályára lépünk a MAFC csapata ellen, szeretnénk kijavítani ezt a mérkőzést! Gratulálok a Csatának, mi dolgozunk tovább!!

Bódi Ferenc (vezetőedző, Csata DSE): Gratulálok a csapatomnak, amiért idejöttünk, azt végrehajtottuk. Sikerült a Sopront negyven pont alatt tartani, így a védekezéssel elégedett lehetek, és támadásban is voltak szép megoldásaink, de még mindig van hova fejlődni.


A WBASKET HÍREI
Sporttáplálkozás: Fülöp Lilivel a konyhában
Őszi beiskolázási napok (2020.)
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: