Összerakták magukat a záró napra

Összerakták magukat a záró napra

 2021.05.08

Kadett “B” csapatunk az Országos “B” Döntő záró napján nagy akarattal és elánnal dolgozva győzelemmel zárta az évet! Gratulálunk!

2021.05.08. Leány Kadett Bajnokság, B Döntő, Mérkőzés a 7. helyért Helyszín: Budapest

Darazsak Sportakadémia/B – Bajai NKK 63-44 (16-10, 14-17, 18-8, 15-9)
Darazsak Sportakadémia/B: Bauer Z. 17/3, Hawkins A. 15, Prajczer P. 7/3, Egresits R. 6, Bognár D. 5, Bába K. 4, Rokob Z. 3/3, Marosvölgyi Zs. 2, Lohr L. 2, Vajda N. 2, Bándli J. -, Bagoly L. –

Czukor Bence (edző): “Nagyon büszke vagyok a lányokra, hogy eljutottunk a “B” döntőig, ahol a harmadik mérkőzésen nagy elánnal és akarattal teljesítettek! Kihozták a maximumot a találkozóból, fantasztikus munkát nyújtottak, egy pillanatra sem estek össze. Mind a 12 játékosom együtt élt a játékkal, kiadtak magukból mindent, hogy meglegyen a győzelem! Büszke vagyok mindannyiukra, akikkel a szezon során együtt dolgozhattam! Ez az eredmény tudatos munka eredménye, melyhez sokan hozzájárultak. Nagyon szeretném megköszönni a szakmai stábnak a munkáját, élén Czirják Szilviával, akivel a lányok zömében együtt dolgoztak. Gáspár Lászlónak és Perlaki Mónikának az erőnlét terén elvégzett hatalmas munkát, és az egész sportakadémián dolgozóknak, akik a háttérben mindent biztosítottak, hogy kihozzuk magunkból a maximumot. Szeretném megköszönni Stoics Veres Juditnak is, hogy segített minket az országos döntőn!”


A WBASKET HÍREI
XXV. Nyári Napközis Kosárlabda tábor (2022.)
2022.02.05-06. Hepp Kupa Döntő Mozaikok
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: