Pontzáporos győzelemmel zárták az alapszakaszt

Pontzáporos győzelemmel zárták az alapszakaszt

 2023.03.20

Sportdarázs-SMAFC csapatunk az NB I. Amatőr bajnokság Fehér csoportjában a Győr ellen vívta utolsó mérkőzését az alapszakaszban, amelyen végig magas szinten kosarazva nagy arányú győzelmet aratott.

Már a meccs elején robbantottak a lányok, egy 18-4-es futással indítottak, és bár a Győr a negyed végére valamelyest közelebb tudott jönni, így is tíz pont feletti előnyben voltak. A második felvonásban tovább nőtt a különbség a felek között, egy híján harminccal „mentünk” ekkor. A térfélcsere után alábbhagyott a lendület támadásban, ekkor viszont a védekezésére támaszkodott csapatunk, amely a teljes második félidőben mindössze tizenkilenc pontot engedélyezett a vendégeknek, és végül száz pont felett termelve magabiztosan nyerte meg a találkozót.

2023. 03. 19. Női amatőr bajnokság, Fehér csoport, Sopron

Sportdarázs-SMAFC – UNI Győr SZESE 110-58 (33-22, 35-17, 20-12, 22-7)
Sportdarázs-SMAFC: Vasi H. 16/3, Molnárová L. 15/6, Gombkötő L. 14/12, Szabó L. 14/6, Erdélyiová A. 13/6, Bakó P. 13/3, D. Zaja 12, Pfeiffer V. 9/3, Ács L. 4, Török K. –, Karácsony T. –, Szeli K. –

Srdjan Radulovic (edző, Sportdarázs-SMAFC): Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! Fontos, hogy jól tudtuk befejezni az alapszakaszt, és nagyon örülök, hogy az elsőtől az utolsó pillanatig ugyanazon a szinten tudtunk kosárlabdázni.

dr. Barthalos István (edző, UNI Győr SZESE): Gratulálok a Sopronnak! Ebben a szezonban nem így szoktam kezdeni az interjúkat, de kollégám szépen összerakta ezt a csapatot. Nagyon jó az új igazolásuk center poszton. Le kell szögezni, hogy a két csapat között nincs ekkora különbség, de mi holnap egyetemi mérkőzést játszunk, és a csapat kilencven-kilencvenöt százaléka ugyanaz, ezért fel kellett áldoznunk ezt a mérkőzést ennek érdekében, mivel számunkra már nem volt tétje, de a Sopronnak gratulálok az elért helyezéshez!


A WBASKET HÍREI
2023. X. Champions Cup, Mozaikok
Karácsony-váró Darazsainkkal, 2023.
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek