Spanyol földön edződtek serdülőink

Az új esztendő első napjait Barcelonában töltötte serdülő csapatunk, akik a rendkívül hasznos mérkőzések mellett bejárták a várost, és eljutottak a barcelonai férfi kosárlabda klub Euroliga mérkőzésére. Utóbbin nem csak Hanga Ádám játéka okozott számukra hatalmas élményt, hanem az is, hogy a mérkőzés első negyedét követően egy dobóverseny erejéig megmutathatták magukat a 6000 ezres spanyol publikumnak is.

Mérkőzések

Juventut Space DE Badalona – Soproni Darazsak Akadémia 61-58

Veres Judit (edző): Nyitásként egy nagyon jó mérkőzést játszottunk az egy évvel idősebb játékosokat felvonultató Badalonával szemben.

CEJ Hospitalet – Soproni Darazsak Akadémia 59-55

Veres Judit (edző): Gyenge kezdés után sikerült felvenni az ellenfél ritmusát és egy nagyon hasznos mérkőzést játszottunk a spanyol csapattal.

Femeni Sant Adria – Soproni Darazsak Akadémia 94-65

Veres Judit (edző): Gyors, erőszakos csapattal kerültünk össze, akik ellen nem sikerült megoldanunk a védekezést. Sem lábmunkában, sem fejben nem tudtunk velük versenyre kelni. Bár a 3. negyed közepén feljöttünk 10 pontra, ez annyi energiát kivett, hogy végül nagy lett a különbség.Keresés

Kiemelt Média Partnerink

Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia
  • Akarsz Te is segíteni nekünk úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül?
  • Kérjük, támogasd személyi jövedelemadód 1 %-ával a Soproni Darazsak kis kosarasait!
  • Kattints ide a részletekért!
Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia

%d blogger ezt szereti: