Megszorongattuk a Hepp Kupa győztesét

Megszorongattuk a Hepp Kupa győztesét

 2021.02.03

Az első félidő után még jó pozícióban volt a Sportdarázs-SMAFC a Csata DSE elleni találkozón, azonban a végén így is a vendégek örülhettek.

Jobban kezdték a mérkőzést lányaink, és bár az első pillanattól kezdve fej-fej mellett haladtak a csapatok, mindig mi tudtunk előrébb lépni döntetlen állásnál (10. perc 15-15). A lendület a második játékrészre is megmaradt, a nagyszünetre pedig már előnnyel vonulhattak a lányok (20. perc 27-24). A harmadik etap elején robbantott a Csata, át is vették a vezetést (30. perc 33-40), amely a záró negyedben két számjegyűre nőtt, innen pedig már minden próbálkozás ellenére sem volt visszaút (40. perc 49-62).

2021. 02. 03. Női Amatőr NB I., Piros csoport, 5. forduló, Sopron

Sportdarázs-SMAFC – Csata DSE 49-62 (15-15, 12-9, 6-16, 16-22)
Sportdarázs-SMAFC: Pfeiffer V. 19/9, Sitku Zs. 9, Szeli K. 9, Bakó P. 8, Erdélyiová A. 4, Karácsony T. –, Varga K. –, Kocsis F. –, Soós D. –

Giustino Altobelli (edző, Sportdarázs-SMAFC): A végeredmény nem tükrözi a valós különbséget. Nagyon jó mérkőzést játszottunk, főleg az első félidőben, ahol vezettünk is. A fordulás után nagyobb nyomást helyeztek ránk, amivel nem tudtunk mit kezdeni, nem volt meg a kellő energiánk. Ez azért lehetett, mert tíz nap alatt már a negyedik mérkőzésünket játszottuk. A nyomás ellenére megvoltak a dobásaink, de amint kihagytunk egyet, a túloldalon szinte mindig megbüntették. A valós különbség körülbelül négy-öt pont volt a felek között. Örülök, mert a csapatom mérkőzésről mérkőzésre fejlődik.

Bódi Ferenc (edző, Csata DSE): A Hepp-kupa döntője után az átlagosnál kicsit nehezebben mozogtunk. A második félidőre a védekezésünk azt a formát mutatta, amit mindig is szeretek látni, ez pedig megalapozta a támadójátékunkat, beestek a dobásaink, és úgy gondolom, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok a Sopron csapatának is, mert egy nagyon jó mérkőzést tudtunk velük játszani. További sok sikert kívánok nekik!


A WBASKET HÍREI
2022.05.26-29. Serdülő “A” Döntő, Hangulatvideó
XXV. Nyári Napközis Kosárlabda tábor (2022.)
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: