Táborozz Honti Katával és Fegyverneky Zsófival!

Táborozz Honti Katával és Fegyverneky Zsófival!

 2020.03.11

Az Államilag Elismert Darazsak Sportakadémia közreműködésével július 4-10. között a Balaton partján fekvő Gyenesdiáson tart kosárlabda tábort a magyar és az európai kosárlabdázás két ikonikus alakja, Honti Kata és Fegyverneky Zsófi.

A táborba 13-16 éves lányok jelentkezését várjuk.

A táborozó kosarasok a posztjuknak és életkoruknak megfelelő egyéni képzést kapnak, mely során új technikákat is elsajátítanak. A tábor célja továbbá a felnőtt mezőnyben napi szinten jellemző, szorosan a kosárlabdához tartozó területek bemutatása, úgy, mint erőnléti munka, rehabilitáció, sporttáplálkozás. Az edzéseket elméleti előadások, színes programok is kísérik.

Az edzések nagy részében a szakmai munkára kis létszámú csoportokban kerül sor, hogy minél nagyobb figyelmet kaphassanak egyénileg is a játékosok.

A táborban folyó munkához a sportakadémia edzői mellett olyan elismert szakemberek is csatlakoznak, mint Bencze Tamás, Vajda Anna, illetve a sokszoros Euroliga győztes Jekatyerinburg spanyol szakvezetője, Miguel Mendez.

Időpont: 2020. július 4-10.

Helyszín: Gyenesdiás, Hotel Katalin exclusive 4*-os szálloda (Szent István út 5.)

A tábor ára 155.000 forint, ami tartalmazza a teljes ellátást, a sportspecifikus étkezést, a logózott táboros egyenszerelést, az edzéseket, és az elméleti előadásokat.

Jelentkezni az info@sopronidarazsak.com email címen lehet.

Kérjük az alábbi adatokat add meg a jelentkezés során: név, születési hely és év, édesanya leánykori neve, email és telefon elérhetőség, lakcím, jelenlegi egyesület, magasság, testsúly, illetve, hogy hány esztendeje kosarazol.


A WBASKET HÍREI
Zalaegerszegről Sopronba: Ács Alexandra
Tehetséges fiatalok és szüleik a beiskolázási tapasztalataikról
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: