TAO – Minden segítséget köszönünk!

A látvány-csapatsportok támogatási rendszerében közeledik a december 20-i határidő, mely napig az egyesületeknek fel kell töltenie azt a rendelkezésükre álló keretet, melyet a benyújtott pályázatok alapján, azok elbírálása után a szakszövetségek meghatároztak.

Akadémiánk elnökénél, Czukorné Hollós Annánál érdeklődtünk, hogy állunk ezen a téren.

“Óriási segítség ez a törvény a sportegyesületek számára, de egyben nagy felelősség és rettentő nehéz feladat is – vág bele Akadémiánk elnöke. – Nem csak Sopronban és környékén, de az egész országban folyamatosan keressük, és járjuk a cégeket, akik társasági adójuk meghatározott százalékának felajánlásával hozzájárulhatnak munkánkhoz. Embert próbáló feladat, de örömmel mondhatom el, hogy haladunk a feltöltéssel, elismerésük jeléül sokan segítettek már minket kisebb-nagyobb összegekkel. Ezzel együtt is még jelentős összeg áll felkutatásra, a rendelkezésünkre álló idő ugyanakkor már elég szűkös. Ezért megragadnám az alkalmat, és ezúton is kérném azon cégvezetőket, akikhez még nem jutottunk el, de szívesen támogatnák a nálunk folyó magas szintű munkát, hogy keressenek meg minket. Köszönjük!”

Elérhetőségeink

Email: info@sopronidarazsak.com
Telefon: 99/508968Keresés

Kiemelt Média Partnerink

Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia
  • Akarsz Te is segíteni nekünk úgy, hogy ez neked semmibe sem kerül?
  • Kérjük, támogasd személyi jövedelemadód 1 %-ával a Soproni Darazsak kis kosarasait!
  • Kattints ide a részletekért!
Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia Soproni Darazsak Akadémia

%d blogger ezt szereti: