Édes Tündérfesztivál, darazsainkkal

Édes Tündérfesztivál, darazsainkkal

 2022.06.13

A hétvégén került sor az édes Tündérfesztiválra, melyre sportakadémiánk is meghívást kapott.

Sopron legnagyobb gyermekrendezvénye, a 15 éves Tündérfesztivál, idén is rengeteg érdeklődőt vonzott. Az Erzsébet-kertben kialakított fesztiválon, a Darázs Garázs névre hallgatott pontgyűjtő helyen rengeteg család, fiatalabbak és idősebbek csatlakoztak hozzánk egy kis önfeledt játékra, labdázásra, rajzolásra.

A Wbasket.hu beszámolójában Pados Noel kommunikációs vezetőnk számolt be az előkészületekről és a rendkívül pozitív tapasztalatokról.

“Nagyon örültünk, hogy meghívást kaptunk a város legnagyobb gyermekrendezvényére, a 2008-as debütálása óta rendkívüli népszerűségnek örvendő Tündérfesztiválra, melynek idén a méhek, a méz adja a központi témáját. Hónapok óta lelkesen készültünk erre a hétvégére, mely kiváló alkalom, hogy megszólítsuk a gyerekeket, a családokat, népszerűsítsük szeretett sportágunkat, a kosárlabdát. Vittünk magunkkal alacsonyított kosárlabda palánkot, különböző méretű labdákat, kosaras színezőket, apró kosaras játékokat, lemosható darazsas tetoválást, molinót, fotózható Facebook keretet, egy Sopron Basket mezt, amit felvehettek a kicsik, és egy olyan roll-upot is, melyen Czukor Dalma és Kókai Patrícia látható életnagyságban, mellettük egy centiméterrel, hogy melléjük állva mindenki lemérhesse a magasságát. Rengetegen álltak meg nálunk játszani, érdeklődni az edzéslehetőségek iránt már az ovis gyerekek szüleitől is. Szívet melengető érzés volt látni a lelkes gyerekeket, az önfeledt örömöt az arcukon, amit a kosárlabdával töltött percek adtak nekik a fesztiválon. Biztos vagyok benne, hogy mi is hozzá tudtunk járulni az idén Édes Tündérfesztivál-ra keresztelt mesés rendezvény sikerességéhez.”

Galéria, sok-sok fotóval a Facebook oldalunkon!


A WBASKET HÍREI
XXV. Nyári Kosárlabda Tábor (2022.)
2022. Darazsak Basketball Camp – Szakmai szemmel
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: