Vereséggel kezdte a rájátszást a Sportdarázs

Vereséggel kezdte a rájátszást a Sportdarázs

 2023.03.26

NB I/B-s csapatunk a MAFC ellen maradt alul nagy küzdelemben az utószezon első találkozóján.

Szorosan alakult az első játékrész, egyik fél sem tudott a másik fölé kerekedni, így végül döntetlen állással ért véget ez a szakasz. A második felvonásban egy kicsit el tudott lépni a MAFC, és bár a fordulás után valamelyest közelebb tudtak férkőzni a lányok, a záró etapban végleg eldöntötte a mérkőzést a fővárosi alakulat.

2023. 03. 26. Női amatőr bajnokság, rájátszás, 1. forduló, Sopron

Sportdarázs-SMAFC – MAFC 71-84 (23-23, 21-28, 17-15, 10-18)
Sportdarázs-SMAFC: D. Zaja 21, Pfeiffer V. 14/9, Bakó P. 14, Erdélyiová A. 12/3, Varga A. 5, Szeli K. 3, O. Sardak 2, Gombkötő L. –, Karácsony T. –

Srdjan Radulovic (edző, Sportdarázs-SMAFC): Nehéz mérkőzés volt, gratulálok az ellenfélnek, mert jól kosárlabdázott. Mi nem dolgoztunk jól a lepattanók terén, amivel nagy előnyt adtunk nekik. A másik problémánk a rövid kispadunk volt, ezért nem tudtunk annyit cserélni, hogy végig fenntartsuk ugyanazt a színvonalat.

Weisz Miklós (edző, MAFC): Nehéz mérkőzésre számítottunk itt Sopronban. Hál’ istennek a második félidőre összeállt a védekezésünk, és jóval kevesebb pontot kaptunk, mint az elsőben, és ennek köszönhető, hogy győzelemmel tudunk hazatérni.


A WBASKET HÍREI
Bajnokok Tornája „Visszajátszás” – Ivana Dojkic
Bajnokok Tornája „Visszajátszás” – Aleksa Gulbe
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d