Táborozz Fegyverneky Zsófival és Honti Katával!

Táborozz Fegyverneky Zsófival és Honti Katával!

 2018.03.02

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Playground Basketball Camp az olaszországi Lido Delle Nazioniban. Az előző években több, mint 200 olasz fiatal töltötte itt nyári szabadidejét kosárlabdával. Idén, már másodszor, fiatal magyar játékosoknak is lehetőségük nyílik erre, Honti Kata és Fegyverneky Zsófia szervezésében 2018. július 15-21. között.

Az egy hét alatt a gyerekek egyszerre élvezhetik az olasz tengerpartot, és fejlődhetnek a kosárlabdában olasz és magyar edzők keze alatt, valamint új barátokat is szerezhetnek.

A táborban a magyar játékosok megtapasztalhatják az olasz edzésmódszereket, kipróbálhatják magukat hasonló korú olasz gyerekek ellen, miközben az edzések közti szabadidejüket olyan körülmények között töltik, mintha nyaralnának.

Az edzések alatt elsősorban az egyéni fizikális és technikai képzésen van a hangsúly, de természetesen – főleg a délutáni edzéseken – 5-5 játékra, taktikai feladatokra is sor kerül. Elsődleges cél, hogy a hét végén a gyerekek feltöltődve menjenek haza, miközben érzik, a játék különböző elemeiben előreléptek, új feladatokat ismertek meg, barátokat szereztek.

Kevés lehetőség van nemzetközi tapasztalatok megszerzésére ennyi idős korban, főleg azoknak, akik esetleg nem tagjai a korosztályos válogatottnak. Ez a tábor ebben a tekintetben is különleges.

Edzők

Giorgia Sottana (5x olasz bajnok, 5x olasz kupagyőztes, Európa Kupa győztes, 90x felnőtt olasz válogatott, jelenleg a Fenerbahce csapat játékosa)
Giulia Pegoraro (jelenleg a Vicenza játékosa, korábbi olasz korosztályos utánpótlás válogatott)
Maurizio Sottana (az egyik legtapasztaltabb és legsikeresebb olasz utánpótlás képző edző)
Piero Zanella (a legígéretesebb olasz utánpótlás edzők közé tartozik, tapasztalatait a Famila Schio felnőtt és utánpótlás csapatainál szerezte)
Honti Katalin (6x magyar bajnok, 6x magyar kupagyőztes, Euroliga győztes, 2x olasz bajnok, 2x olasz kupagyőztes, 100x magyar felnőtt válogatott)
Fegyverneky Zsófia (6x magyar bajnok, 6x magyar kupagyőztes, Euroliga bronzérmes, 130x magyar válogatott, Uniqa Sopron csapatkapitánya)

Korosztály: 1998-2005-ig született lányok
Tervezett létszám: kb. 15-20 fő Magyarországról
Tervezett ár: 340,-€/fő

Jelentkezni Honti Katánál (hontikatalin1987@gmail.com, +39 340 805 3516), illetve Fegyverneky Zsófiánál (+36 30 237 7897) lehet.

Egyéb információk

– Az ár tartalmazza a napi négyszeri étkezést, elhelyezést négyágyas szobákban, beteg/balesetbiztosítást a tábor idejére, valamint az utazási költséget.
– A tábor résztvevői TARMAK márkájú pólókat, rövidnadrágokat, hátizsákot kapnak.
– Helyszín: Hotel CLUB SPIAGGIA ROMEA VILLAGE & RESIDENCE Lido Delle Nasioni (Ferrara, Olaszország) (http://www.spiaggiaromea.it)
Letölthető részletes tájékoztató (PDF)

A tábor hivatalos Facebook oldala: https://www.facebook.com/PlayGround-Basketball-Camp-809216695801210/

A tábor magyar Facebook oldala: https://www.facebook.com/playgroundkosarlabdatabor/


A WBASKET HÍREI
XXV. Nyári Napközis Kosárlabda tábor (2022.)
2022.02.05-06. Hepp Kupa Döntő Mozaikok
iratkozzon fel csatornánkra

SportDarázs

Ovikosár

Gyere kosarazni!

Galéria

Fan Shop

Sporttáplálkozás

partnerek

%d bloggers like this: